Fabijan Pavao Medvešek u sedmoj emisiji showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' transformirao se u Bon Jovija iz '80-ih godina s pjesmom ''You give love a bad name'', a poseban osvrt na to je imala Nives Celzijus.

Galerija


Fabijan Pavao Medvešek i u sedmoj emisiji showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' odradio je odličan nastup. Sve je oduševio transformacijom u Bon Jovija.

Vezani članci Neda Parmać Neda Parmać podijelila anegdotu s mužem: ''Možda to ne bih smjela reći na televiziji, ali...'' Nives Celzijus Nives otkrila promjenu na sebi pa slučajno odala svoj ljubavni status? Njezine fotke zaintrigirale pratitelje

''Ja da sam u osmom D razredu ne bi mogla zaspati'', Indira je komentare započela u svom stilu. 

Mešin je Fabijanu poručio da je među favoritima sezone. 

''Ti si uvijek standardno dobar, izveo si sve na visini zadatka, bit će puno problema s ocjenjivanjem večeras'', zaključio je Mešin, a Maja je primjetila zaljubljeni pogled Nives Celzijus: 

''Ja još uvijek umirujem svoje srce. U Jona sam zaljubljena već 25 godina, otkako sam prvi put čula njegovu pjesmu ''Always'', tebe volim već jedno sedam emisija. To je bilo previše ljubavi u ovom trenutku i ne znam kako da se nosim s tim'', Nives se raspričala o svojim simpatijama prema Fabijanu, a Frano se našalio da mu sve sliči na sirove strasti. 

Navojec se Fabijanu zahvalio na ovom nastupu. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

Šuput s ovakvom frizurom još nismo vidjeli, a "mačkasta" haljina koju nosi sigurno će se komentirati - nije za svakoga!