Fabijan Pavao Medvešek na svom je profilu na Instagramu najavio nove zgode i nezgode popularnih Lokvičana u seriji Nove TV "Na granici".

Galerija


Mladog domaćeg glumca Fabijana Pavla Medvešeka večeras smo ponovno imali priliku vidjeti u ulozi fra Bože, jednog od omiljenih serija Nove TV "Na granici", čiji su se likovi vratili na male ekrane.

Vezani članci Drugo ime ljubavi (Foto: Nova TV) Poslušajte naslovnu pjesmu nove hit serije "Drugo ime ljubavi" grupe Vigor! Franka Klarić (Foto: Nova TV) Mlada Šibenčanka u tajnovitoj ulozi u hit-seriji: Glumački poziv požalila je sto puta zbog specifičnog pritiska

Naime započelo je emitiranje druge sezone popularne serije u kojoj jednu od uloga tumači i zgodni Fabijan, koji je aktivan na društvenim mrežama pa je tako i prvu epizodu simpatično najavio na profilu na Instagramu.

Naime Fabijan je u objavio kratki video u kojem ga traktor vozi na prikolici punoj kutija i sijena i tako dao do znanja da gledatelje očekuju i više nego uzbudljive zgode dragih im Lokvičana.

Njegovo uzbuđenje dijeli i njegov kolega Marko Braić koji je najavio live javljanje na svom profilu na Instagramu nakon prikazivanja serije, ali i ostali kolege poput Petra Puškarića kojeg gledamo u ulozi dobroćudnog Karla ili Nadia Cvitanović koja je osvojila srca gledatelja kao Petra Masle, jedna od glavnih junakinja serije. 

Plus-size djevojka koja ima milijune sljedbenika na Instagramu razočarala onime što je napravila na pisti