Fabijan Pavao Medvešek na svom je profilu na Instagramu najavio nove zgode i nezgode popularnih Lokvičana u seriji Nove TV "Na granici".

Galerija


Mladog domaćeg glumca Fabijana Pavla Medvešeka večeras smo ponovno imali priliku vidjeti u ulozi fra Bože, jednog od omiljenih serija Nove TV "Na granici", čiji su se likovi vratili na male ekrane.

Vezani članci Dino Rogić Miljenik publike otkrio detalj po kojem se filmska prosidba razlikuje od one u stvarnom životu Janko Popović Volarić, Maja Šuput, Marija Miholjek i Fabijan Pavao Medvešek (Foto: Instagram) Ekipa Supertalenta udružila snage s kolegama: Jedva čekamo vidjeti što su snimili!

Naime započelo je emitiranje druge sezone popularne serije u kojoj jednu od uloga tumači i zgodni Fabijan, koji je aktivan na društvenim mrežama pa je tako i prvu epizodu simpatično najavio na profilu na Instagramu.

Naime Fabijan je u objavio kratki video u kojem ga traktor vozi na prikolici punoj kutija i sijena i tako dao do znanja da gledatelje očekuju i više nego uzbudljive zgode dragih im Lokvičana.

Njegovo uzbuđenje dijeli i njegov kolega Marko Braić koji je najavio live javljanje na svom profilu na Instagramu nakon prikazivanja serije, ali i ostali kolege poput Petra Puškarića kojeg gledamo u ulozi dobroćudnog Karla ili Nadia Cvitanović koja je osvojila srca gledatelja kao Petra Masle, jedna od glavnih junakinja serije. 

Plus-size djevojka koja ima milijune sljedbenika na Instagramu razočarala onime što je napravila na pisti