Fabijan Pavao Medvešek na svom je profilu na Instagramu najavio nove zgode i nezgode popularnih Lokvičana u seriji Nove TV "Na granici".

Galerija


Mladog domaćeg glumca Fabijana Pavla Medvešeka večeras smo ponovno imali priliku vidjeti u ulozi fra Bože, jednog od omiljenih serija Nove TV "Na granici", čiji su se likovi vratili na male ekrane.

Vezani članci Siniša Ružić i Sara Moser (Foto: Instagram) U seriji se ne vole baš stalno, ali kada se kamere ugase, priča je drukčija: "Malo smo popili" Nadia Cvitanović i Milan Štrljić (Foto: PR) Omiljena plavokosa glumica jedva čeka nove zgode svog lika, saznali smo hoće li biti kakvih preokreta

Naime započelo je emitiranje druge sezone popularne serije u kojoj jednu od uloga tumači i zgodni Fabijan, koji je aktivan na društvenim mrežama pa je tako i prvu epizodu simpatično najavio na profilu na Instagramu.

Naime Fabijan je u objavio kratki video u kojem ga traktor vozi na prikolici punoj kutija i sijena i tako dao do znanja da gledatelje očekuju i više nego uzbudljive zgode dragih im Lokvičana.

Njegovo uzbuđenje dijeli i njegov kolega Marko Braić koji je najavio live javljanje na svom profilu na Instagramu nakon prikazivanja serije, ali i ostali kolege poput Petra Puškarića kojeg gledamo u ulozi dobroćudnog Karla ili Nadia Cvitanović koja je osvojila srca gledatelja kao Petra Masle, jedna od glavnih junakinja serije. 

Plus-size djevojka koja ima milijune sljedbenika na Instagramu razočarala onime što je napravila na pisti