Fabijan Pavao Medvešek, pobjednik prve emisije šeste sezone showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', ovoga puta stao je na binu kao Beyonce.

Galerija


Fabijan Pavao Medvešek u drugoj emisiji showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' izveo je pjesmu ''One Night Only'' od Beyonce. 

Vezani članci Fabijan Pavao Medvešek - 5 Fabijan je možda odnio pobjedu u prvoj emisiji, ali priznao nam je da jedan detalj baš i nije išao po planu Fabijan Pavao Medvešek "Svi su mi rekli da ne smijem zeznuti jer je to Freddie": Pobjednička maska nastajala je satima, doznajte kako

Ovom kandidatu to je ujedno bila i prva transformacija u ulogu suprotnog spola, te je bilo zanimljivo vidjeti ga sa ženskim atributima i prvi put u štiklama.

''Bilo je raznih Beyonceica u ovoj emisiji, ali ova sigurno spada u top 3. Ja ti čestitam, vokalno je bila razbijačina. Slika govori tisuću riječi'', komentirao je Navojec. 

Indira je Fabijanu rekla da je savršenstvo. 

''Da je Beyonce biti lako, Beyonce bi bio svatko. Razoružao si me i skidam kapu'', rekla mu je. 

Nives je s komentarima ipak otišla korak dalje. 

''Ja da sam u onoj svojoj zaljubljivoj fazi, sad bi se momentalno zaljubila i imala bi viziju šta bi mi mogli raditi tu jednu noć. Na sreću nisam u zaljubljivoj fazi i neće se to dogoditi, nećeš nadrapati'', zanimljiv je bio zaključak od uvijek iskrene Nives. 

Vatreno izdanje Indire Levak: Istaknula bujni dekolte s kojeg je teško skinuti pogled