Pravi showman!

Najljepša domaća plesačica završila u naručju našeg zgodnog glumca, a on je još jednom pokazao čime je to očarao Nives Celzijus!

Fabijan Pavao Medvešak - 3 Fabijan Pavao Medvešak - 3 DNEVNIK.hr 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Fabijan Pavao Medvešak - 3 Fabijan Pavao Medvešak - 4 Fabijan Pavao Medvešak - 2 Maja Šuput, Fabijan Pavao Medvešek, Frano Ridjan Fabijan Pavao Medvešek Fabijan Pavao Medvešek - 2 Fabijan Pavao Medvešek Fabijan Pavao Medvešek +0 Fabijan Pavao Medvešek Galerija

Fabijan Pavao Medvešek je na dodjeli Nagrade hrvatskog glumišta u HNK-u ponovno izveo točku kojom je pobijedio u showu "Tvoje lice zvuči poznato", a iskoristio je i prigodu za fotku s plesačicom Tinom Walme.

Glumac Fabijan Pavao Medvešek na dodjeli Nagrade hrvatskog glumišta u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu našao se u ulozi voditelja, ali i zabavljača.

Pogledaj i ovo In Magazin: Fabijan Medvešek - 3 Između proba i pelena! Fabijan Pavao Medvešek o najdražem zlatnom gumbu: ''Toliko je nagrađujuće da se osjećaš kao da si odabran!''

Za tu se prigodu ponovno transformirao u glumca Hugha Jackmana, odnosno njegov lik P.T. Barnum iz filma "The Greatest Showman" i izveo točku koja mu je donijela pobjedu u šestoj sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato".

U showu je posebno očarao Nives Celzijus, koja se kao članica žirija nije suzdržavala od škakljivih komentara na račun njegova isklesanog tijela.

Na pozornici su mu se i sada pridružili plesači, a među njima i Tina Walme, koja je dobro poznata domaćoj publici i koja je nakon točke završila u Fabijanovu naručju, ali samo radi fotke.

Zgodni glumac je još od srednje škole u ozbiljnoj vezi, a djevojku Karlu često pokazuje na svojem Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fabijan Pavao Medvešek (@fabijanfr)

Inače, Fabijana trenutačno gledamo u i humorističnoj seriji Nove TV "Dar Mar", u kojoj ove sezone glumi i njegov bratić Toma Medvešek.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Sasso (Foto: Instagram) Ana Sasso (FOTO: Hrvoje Jelavic/PIXSELL) Ana Sasso (FOTO: Ivana Ivanovic/PIXSELL) Ana Sasso (Foto: Facebook) +3 Ana Sasso (Foto: Facebook) Nekad i sad Ana Sasso prvi put u javnosti poslije dugo vremena, evo kako izgleda 38 godina nakon reklame zbog koje je postala seks-simbol!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Indira Levak Celebrity Vatrena Indira u pripijenoj koži obznanila vijest kojom je raspametila obožavatelje: "Samo što nije…"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene