Kakva ekipa!

Tko je ljepotica koja je gotovo zasjenila ovaj party nastup? Atraktivnu plesačicu svi dobro pamtimo iz još jednog hit showa

Helena Janjušević Helena Janjušević Nova TV 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Fabijan Pavao Medvešek i Helena Janjušević - 8 Fabijan Pavao Medvešek i Helena Janjušević - 4 Fabijan Pavao Medvešek i Helena Janjušević - 10 Fabijan Pavao Medvešek i Helena Janjušević - 1 Fabijan Pavao Medvešek i Helena Janjušević - 3 Fabijan Pavao Medvešek i Helena Janjušević - 7 Fabijan Pavao Medvešek i Helena Janjušević - 6 Fabijan Pavao Medvešek i Helena Janjušević - 5 Fabijan Pavao Medvešek i Helena Janjušević - 3 Fabijan Pavao Medvešek i Helena Janjušević - 4 +8 Fabijan Pavao Medvešek i Helena Janjušević - 2 Galerija

Fabijan Pavao Medvešek i Helena Janjušević dočarali su noćni izlazak u showu "Tvoje lice zvuči poznato" i prikazali spot grupe The Black Eyed Peas za pjesmu ''I Gotta Feeling''.

U trinaestoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" glumac Fabijan Pavao Medvešek je iz kostima frontmena Metallice uskočio u spot skupine The Black Eyed Peas te je pred žirijem i publikom otpjevao pjesmu ''I Gotta Feeling''.

Pogledaj i ovo Minea A mislila je da se zeznula Slatka krađa našoj je pjevačici ispunila davni san, a evo zašto joj je Minea rekla da je pravi zlatni paket!

Fabijan je na pozornici dočarao ludi noćni provod, a pridružila mu se i atraktivna plesačica Helena Janjušević.

Ona je svojim izgledom i pokretima skoro ukrala show, jer je zaista bilo teško maknuti pogled s njezine pojave.

''Ne mogu reći da je ovo glazba koju biram kad se ujutro probudim, ali treba prema svemu pristupiti s poštovanjem pa moram priznati da je bilo potrebno da se sve posloži'', rekao je Fabijan uoči nastupa te dodao da se nada da će moći pjevati skakati i zabavljati se tri minute jer voli trenirati i nada se da će mu to dobro doći kako bi izveo ovu veselu točku. 

Čini se kako su mu se sva nadanja ispunila jer ovo je bio jedan od energičnijih nastupa koje smo vidjeli ove sezone. 

Helenu je publika upoznala već ranije u showu ''Ples sa zvijezdama'' gdje je bila mentorica pjevaču Damiru Kedži, a slovi kao jedna od najtalentiranijih i najljepših domaćih plesačica.

Ova zanosna dama je osim u Hrvatskoj postala zapaženo lice i u inozemstvu pa se pojavila i u BBC-evoj seriji "McMafija", u kojoj je odradila plesačku scenu.

"Angažirali su me preko agencije Wanted i bilo je to divno iskustvo. Snimali smo cijeli dan. Lijepo je biti dijelom tako bogate produkcije jer za nju rade samo profesionalci", govori Helena, kojoj je pojavljivanje u showu "Ples sa zvijezdama" bila odlična odskočna daska.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 2 +0 Nives Celzijus - 1 Celebrity Kod Nives sve tjesnije i tjesnije: Oni koji su pomislili da ne može raskošnije od prošloga puta grdno su se prevarili!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 10 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 6 +6 Maja Šuput - 2 Celebrity S dekoltea Maje Šuput baš je teško skinuti pogled, a i ona sama kaže: ''Muž mi svake nedjelje ima novu ženu!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene