''Život ide dalje!''

Ovom bećaru tek je 12 godina, ali svoju Slavoniju već obožava: ''Cilj mi je razveseliti ljude, ljubav s Ružicom je završila!''

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Fabijan Kovačević - 3 Fabijan Kovačević - 2 Fabijan Kovačević - 1 Fabijan Kovačević - 6 Fabijan Kovačević - 5 Fabijan Kovačević - 4 Fabijan Kovačević - 3 Fabijan Kovačević - 2 Fabijan Kovačević - 1 Supertalent: Fabijan Kovačević +1 Fabijan Kovačević Galerija

Fabijan Kovačević je u polufinalu showa "Supertalent" izveo legendarnu pjesmu svojeg omiljenog pjevača Krunoslava Kiće Slabinca "Inati se Slavonijo" i raspametio gledatelje.

Fabijan Kovačević predstavio se žiriju i gledateljima u prvoj audicijskoj emisiji showa "Supertalent", u kojoj je otpjevao svoju pjesmu "Ružo, Ružice", koju je posvetio simpatiji i prijateljici i već tada pokazao da se itekako razlikuje od svojih vršnjaka.

Pogledaj i ovo Chriztel Renae Aceveda Zvijezda je rođena Pobjednica Supertalenta ganula je Tajči do suza, a naš zgodni glumac nije mogao sakriti ponos zbog nje!

U polufinalnoj emisiji odlučio je otpjevati pjesmu "Inati se Slavonijo", i to se pokazalo kao pun pogodak jer na kraju nastupa svi su mu vikali - "Hoćemo još!"

''Bilo mi je zadovoljstvo doći, nisam se nadao da ću proći dalje. Dok sam izvodio svoju pjesmu, bio sam radostan i uzbuđen. Malo sam se plašio, ali kasnije sam se opustio. Ljubav s Ružicom o kojoj sam pjevao je završila. Nije mi ništa rekla, nego sam joj ja poslao poruku i pitao sam je li joj se pjesma svidjela, ona je rekla da je i poslije nije ništa rekla. Život ide dalje. Meni je cilj razveseliti ljude, a pjesma koju pjevam biti će posvećena svim Slavoncima. Više nemam dječji glas i, kako bi se reklo, ušao sam u pubertet. Nadam se da će moj nastup biti jako dobar'', rekao je Fabijan prije izlaska na pozornicu.

"Ti si najsretniji kad si na pozornici! Ti si show od sekunde kad dođeš i onda kad dođeš pjevati, ljudi te vole, imaš 'faktor x'. Izabrao si još k tome i pjesmu koju narod silno voli, ja bih te došla gledati na bilo koji nastup", poručila mu je Maja Šuput.

"Maja je sve rekla, ti si jedno čudo", zaključio je Janko Popović Volarić.

"Ružica je u Njemačkoj, neka je tamo, jel' ima neka nova pjesma na vidiku i kome će se pjesma posvetiti?" upitala ga je Martina, a Fabijan joj je odmah odgovorio - svim Slavoncima.

"Čime god da se ti odlučio baviti, je li to traktor, konji ili pjesma, i što god se dogodilo nakon večeras, nitko, ali baš nitko, ne može osporiti tvoju veličinu. Bravo!" rekao mu je Davor Bilman.

Fabijan je, inače, postao velika zvijezda zahvaljujući videu na YouTubeu koji je postao hit, kada je sa samo sedam godina zagrljen s bratićem na jednoj svadbi iz sveg glasa otpjevao stihove "Ja sam lola, prava slavonska".

''Lola mora imati pravu dušu i volit' svoju Slavoniju'' izjavio je Fabijan za IN magazin.

Svoj glazbeni talent usavršuje u glazbenoj školi, koju pohađa tri godine.

''U glazbenoj školi sviram harmoniku, a ponekad kada dođem kući, kad mi je na duši da hoću svirati nešto malo žešće, onda zasviram tamburu'', otkrio je Fabijan, koji bi jednog dana želio postati poljoprivrednik.

"Volio bih se baviti i pjevanjem i poljoprivredom, uživam i u jednom i u drugom", zaključio je Fabijan.

  1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 6 Maja Šuput Maja Šuput +4 Maja Šuput - 1 Celebrity Šuput stigla s kraljevskih dvora: Ušetala je s haljinom dostojnom princeze, a tu je i kruna na glavi!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Šarčević - 1 Lucija Šarčević - 5 Lucija Šarčević - 4 Lucija Šarčević - 6 +15 Lucija Šarčević - 8 Celebrity Bilman je zbog ove boginje rekao nešto da mu je bilo neugodno, ali nije mogao prešutjeti: ''Tvoj glas, svaki tvoj uzdah...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene