Svi dizajneri su donirali haljine iz najnovijih kolekcija ili pak kreacije najpoznatijih svjetskih brendova, a Indira Levak ponudit će i haljinu posebne sentimentalne vrijednosti.

Galerija Dizajneri i zvijezde donirali haljine za pomoć KBC-u Rijeka - 5 Dizajneri i zvijezde donirali haljine za pomoć KBC-u Rijeka - 4 Dizajneri i zvijezde donirali haljine za pomoć KBC-u Rijeka - 3 +2 Dizajneri i zvijezde donirali haljine za pomoć KBC-u Rijeka - 2

Akciji "Moda sa srcem" dosad su se priključili brojni dizajneri i poznata lica, a cilj same akcije je i više nego hvalevrijedan. 

Vezani članci Maja Šuput Šuput podijelila preslatki prizor koji je dočeka kad uđe u stan: "Ništa na kugli zemaljskoj ne može zamijeniti taj tren" Maja Šuput Majina mala crna haljina pala je u drugi plan pored čizama koje su sve samo ne obične

"Moda sa srcem", naziv je nove i hvalevrijedne Extravagantove humanitarne akcije, kojom je odlučeno podržati nastojanja Udruge Riječko srce. Zajednički cilj je nabaviti defibrilator/monitor za Kliniku za infektivne bolesti KBC-a Rijeka, koja je ovih dana pod povećanim opterećenjem zbog zbrinjavanja pacijenata zaraženih koronavirusom.

Extravagantovom pozivu odazvali su se brojni poznati domaći dizajneri i celebrityji, koji su donirali svoje haljine za aukciju koja počinje od ponedjeljka, 20. travnja točno u podne, na Extravagantovoj službenoj Facebook stranici. Kroz tjedan pred nama naši će čitatelji svakodnevno imati priliku boriti se za jednu od haljina, a sve za pomoć onima kojima je to u ovo #ostanidoma vrijeme najpotrebnije.

Akciji "Moda sa srcem" dosad su se priključili Juraj Zigman, Elfs, Zoran Aragović, Andrea Anić Dokmanović, Hero 4 Heroes, Showroom Antonela, Peperoncina Design, Ivica Skoko, Ivan Alduk, Ivana Delač, Indira Levak, Snježana Mehun, Karin Kuljanić, Maja Uremović, Belma Džomba, Danijela Gračan, Vivian Jurković, Nikolina Tomljanović, Ema Gračan, Ivona Maričić Kukuljan, Maja Šuput, Ivana Grabar te mnogi drugi.

Svi oni, donirali su haljine iz svojih najnovijih kolekcija ili pak kreacije najpoznatijih svjetskih brendova, a Indira Levak ponudit će i haljinu posebne sentimentalne vrijednosti, budući da ju je nosila na promociji svog prvog samostalnog albuma.

Sva sredstva prikupljena u akciji namijenjena su Udruzi Riječko srce, a sredstva za nabavku defibrilatora/monitora prikupljaju se i putem humanitarnog telefona 060 9009 te donacija na račun: IBAN HR7224020061500076960.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju