Ewan McGregor posljednjih je godina više pažnje privlačio preljubom nego ulogama.

Galerija


Glumac Ewan McGregor (49) prošlu je nedjelju iskoristio za isprobavanje novog auta, malog oldtajmera Volkswagena koji je inače namijenjen za terensku vožnju po neasfaltiranim putovima po prirodi. 

Vezani članci Dodijeljeni Zlatni globusi 2018. (Foto: Getty) Dodijeljeni Zlatni globusi: Dominirali teška drama i "Big Little Lies" te žene u crnini Slika nije dostupna Uhvaćen u preljubu! Ewan McGregor ljubi mladu kolegicu, a oženjen je već 22 godine!

Ewan se provozao po poznatoj kalifornijskoj Pacific Coast Highway, no njegova zabava nije dugo potrajala. Naime, nedugo nakon što je otišao iz kuće u Los Angelesu, pokvario mu se auto. Glumac je blokirao cestu jer nije mogao upaliti oldtajmer, no srećom, ubrzo ga je uspio izgurati sa strane.

Inače, Ewan je posljednjih godina više pažnje privlačio svojim preljubom nego ulogama. On je 2017. na setu serije "Fargo" upoznao kolegicu Mary Elizabeth Winstead (35) i s njom je imao aferu dok je bio u braku s dizajnericom Eve Mavrakis (53). 

Bivši supružnici imaju četiri kćeri, a vjenčali su se 1995. Rastavu su okončali prije dvije godine kada je Ewan šokirao javnost dok je držao govor na Zlatnim globusima. Naime, dobio je Zlatni globus za najboljeg glumca za ulogu u seriji "Fargo", pa je zahvalio supruzi, djeci i ljubavnici na svemu. Bio je to govor koji će svakako ostati upamćen. 

Supruga 75-godišnjeg glazbenika zbog nestašnog kostimića bila je meta svih pogleda na plaži