ležerna šetnja

Upoznali su se prije tri godine, no glumac i njegova djevojka vezu su obznanili nakon rastave

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ewan McGregor i Mary Elizabeth skupa su se pojavili u hit filmu "Harley Quinn: Birds of Prey" koji je trenutačno u kinima.

Glumac Ewan McGregor i njegova djevojka Mary Elizabeth Winstead uživali su u romantičnoj šetnji New Yorkom, a opušteni vikend nije im ugrozila ni pandemija koronavirusa.

Pogledaj i ovo Ewan McGregor (Foto: Getty) Teško joj to pada Novu djevojku upoznao je na setu serije, no njegova kći je protiv te veze, zapanjila okrutnom izjavom

48-godišnji glumac i Mary Elizabeth držali su se za ruke i ljubakali se u šetnji po suncu, a vani su izašli u ležernom modnom izdanju.

Par se upoznao 2017. godine kada su skupa snimali seriju "Fargo", a vezu su službeno objavili tek nakon što se Ewan rastao od svoje bivše supruge Eve Mavrakis godinu kasnije.

McGregor i njegova djevojka skupa su se pojavili i u hit filmu "Harley Quinn: Birds of Prey" koji je trenutačno u kinima. Samozatajni glumci ne dijele previše detalja o svojoj vezi s fanovima, no ponekad ih ipak uspiju uhvatiti zajedno.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus i Marko Braić - 4 Nives Celzijus i Marko Braić - 8 Nives Celzijus i Marko Braić - 1 +0 TLZP: Marko Braić i Nives Celzijus kao Camila Cabello i Shawn Mendes Celebrity Izdanje Nives Celzijus koje se komentira: Možda je bila zakopčana do grla, ali donji dio haljine priča drugu priču

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene