Iznenadili biste se

Mislili ste drukčije? Zvijezde OVE stvari rade kao od šale!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brojne modele, glumce i glazbenike ponekad javnost doživljava drukčije zbog njihovog imidža u javnosti ili uloga koje obilježe njihovu karijeru.

Ali u Hollywoodu je poveća lista poznatih i slavnih koji imaju iznadprosječnu inteligenciju ili diplomu s nekih prestižnih fakulteta.

Pogledaj i ovo Kate Beckinsale i Pete Davidson (Foto: Profimedia) Ne odvajaju se Glumica koja zavodi samo duplo mlađe frajere uhvatila bivšeg zaručnika popularne pjevačice

>>> Uspješni i slavni: Hrvati u reality showovima osvojili Ameriku!

Donosimo listu 'najpametnijih celebova'!

Glumica Natalie Portman je diplomirala novinarstvo i hebrejske studije na Harvardu, gdje se upisala kao anonimka, pod imenom Natalie Herschlag. Priča šest jezika i više puta su joj objavljeni znanstveni radovi u raznim publikacijama. 'Radije bih bila pametna nego slavna filmska zvijezda', jednom je ispričala New York Postu.

James Franco završava fakultete kao od šale: prvo je diplomirao na UCLA-ju, zatim je završio filmsku režiju na NYU, a trenutno studira komparativnu književnost na Yaleu!

Proslavljeni redatelj Quentin Tarantino ima kvocijent inteligencije 160! Priznao je da unatoč toj činjenici nije nikad volio školu ni učenje. Štoviše, prekinuo je srednju školu kako bi se usredotočio na snimanje filmova.

Glumica Jordana Brewster je diplomirala engleski jezik na Yaleu. Ističe kako je oduvijek bila štreber: 'Bila sam pod stalnim stresom, htjela sam imati dobre ocjene. Sad mi je žao što se nisam priključila nekom sestrinstvu i više se zabavljala.'

Sharon Stone ima kvocijent inteligencije 154, a kada je imala 15 godina dobila je stipendiju na fakultetu Edinboro u Pennsylvaniji. Tamo je studirala kreativno pisanje i likovnu umjetnost.

Glumac James Woods ima kvocijent inteligencije 184, a Steve Martin 142.
Prekrasna Kate Beckinsale tečno priča četiri jezika, a studirala je francuski jezik i rusku kniževnost na Oxfordu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene