Evo što odgovara!

Javnost je najviše pamti kao djevojku omiljenog glumca: ''I danas me pitaju kakav je u krevetu!''

Lisa Snowdon Lisa Snowdon Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Lisa Snowdon i George Clooney - 2 Lisa Snowdon - 7 Lisa Snowdon - 8 Lisa Snowdon i George Clooney - 1 Lisa Snowdon - 4 Lisa Snowdon i George Clooney - 3 Lisa Snowdon - 6 Lisa Snowdon - 5 Lisa Snowdon - 3 Lisa Snowdon - 2 +6 Lisa Snowdon - 1 Galerija

Lisu Snowdon, bivšu djevojku poznatog zavodnika Georgea Clooneyja, ljuti što je ostala prepoznatljiva uglavnom po vezi s njim.

Lisa Snowdon, model te radijska i televizijska voditeljica, poznata je od mladih dana kad je započela sa svojom karijerom u modelingu, a ljuti je što je svima ostala prepoznatljiva samo po vezi s Georgeom Clooneyjem.

Pogledaj i ovo George Clooney Tako treba! Obožavani šarmer pobrinuo se da pažljivo zaštiti svoju lijepu suprugu i tako još jednom pokazao da je pravi gospodin!

Na samim počecima radila je u striptiz-klubovima, a u školi su je maltretirali zbog manjka kila.

Jednom u Parizu dizajnerica koju nije imenovala udarila ju je u grudi rekavši joj da su prevelike, a u Milanu su je skinuli i rekli joj da smršavi.

No, zato su je muški časopisi obožavali. Između 1996. i 2007. svake se godine pojavljivala na ljestvici sto najseksi žena magazina FHM.

Prvi poznatiji angažman imala je u reklami za miris, u kojoj se pojavila kao djevojka u liftu u koji je ušao model Paul Sculfor, a ona je njega pošpricala parfemom. Kemija između njih bila je ogromna, pa su završili u vezi. 1997. godine zajedno su se pojavili na premijeri filma ''The Saint''.

Nakon prekida sa Sculforom, Lisa je završila u vezi s najpoznatijim holivudskim neženjom Georgeom Clooneyjem i po toj je vezi ostala upamćena.

Georgea je Lisa također upoznala na snimanju reklame u kojoj su glumili, a njihova veza potrajala je pet godina na početku 2000-ih.

Tada su slovili za jedan od najljepših poznatih parova, a nakon njihova prekida Lisa se okušala u glumi u još nekoliko reklama. Potom je postala televizijska voditeljica britanskog Top modela 2006., a iste je godine počela voditi i jutarnji show na londonskom radiju Capital.

''Kakav je George Clooney u krevetu?'' pitanje je koje neki ljudi još uvijek postavljaju Lisi.

"Nikad ne govorim", kaže voditeljica.

"Ponekad mislim da će na mojoj nadgrobnoj ploči biti napisano - 'George Clooney je jednom izlazio s Lisom Snowdon''', dodala je.

2015. godine prestala je raditi kao radijska voditeljica, a trenutačno je wellness-guru te vodi zanimljivi podcast o mentalnom, fizičkom, duhovnom i emocionalnom zdravlju.

Redovito je kontaktiraju žene koje žele s njom razgovarati o tome što je naučila otkako je prošla kroz simptome perimenopauze u svojim ranim 40-ima ne shvaćajući to tada. Pateći od tjeskobe, lošeg raspoloženja i nesanice, Lisa je potražila pomoć i kratko je pila antidepresive.

Rekla je: "Strastvena sam u želji da žene vrate svoje živote. Prisjećam se ranijih generacija kada nismo imali ove informacije i osjećam se tako ljutito."

Rana menopauza na Lisu je ostavila veliki utjecaj, pa je tako naglo dobila kilograme, postala depresivna i trpjela strašne bolove od obilnih mjesečnica.

Lisa se prisjetila: "Bila sam malo slomljena kad mi ništa u ormaru nije stajalo – to je za nas djevojke jako teška stvar. Sjećam se da sam sjedila na podu i samo plakala."

Sada se više fokusira na prehranu i tjelovježbu, ali neće si uskratiti svoju omiljenu čokoladu, čips, vino i pivo. Rekla je: "Ne vidim to kao porok - to je samo zadovoljstvo."

Kako bi se oslobodila stresa, Lisa koristi kristale, aromaterapiju, svijeće i tamjan.

Puno podrške i ljubavi dao joj je i njezin dugogodišnji partner, još jedan George, George Smart. Nakon prekida s Clooneyjem utjehu je pronašla u Smartu, ali su ubrzo prekinuli. Međutim, godinama kasnije ponovno su prohodali, a od 2016. su i zaručeni. O vjenčanju još nisu razmišljali, a Lisa kaže da će, ako se ikada dogodi, biti malo i intimno.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Lucia Rivera Romero i Nacho Mendez - 1 Lucia Rivera Romero i Nacho Mendez - 5 Lucia Rivera Romero i Nacho Mendez - 4 Lucia Rivera Romero i Nacho Mendez - 3 +14 Lucia Rivera Romero i Nacho Mendez - 2 Celebrity Mlađahna manekenka skinula badić i prošetala plažom na odmoru s dečkom, nije se zamarala ostalim kupačima

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Alex Rodriguez i Kathryne Padgett - 4 Alex Rodriguez i Kathryne Padgett - 1 Alex Rodriguez i Kathryne Padgett - 2 Alex Rodriguez i Kathryne Padgett - 3 +21 Alex Rodriguez - 18 Celebrity Na glasu je kao ženskaroš, a nove fotke neće mu pomoći da se riješi tog neslavnog nadimka koji se veže uz njegovo ime

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene