POGLEDAJTE VIDEO

Evo tko je FAVORIT ovogodišnjeg Splitskog festivala!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Scena Dnevnika Nove TV otkriva tko tko slovi za favorita, tko je gotovo ispao plesačima u koreografiji, a tko je spojio kapućino i duplu lozu!

Počeo je Splitski festival - najvažniji je to glazbeni događaj u Splitu i jedan od rijetkih preostalih festivala s polustoljetnom tradicijom. Poznat je i po svome šušuru. Većinom dalmatinski estradnjaci, druže se do dugo u noć.

>> Ovotjedna Scena: Malo glazbe, ljepote i koncertnih uzbuđenja!

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško, TLZP Ma ista Jele! Antonia Dora podijelila je komentar naše pjevačice u koju se transformirala, idol joj je još od djetinjstva

Iako je prošle godine pobijedila klapa, i ove godine u Splitu se šuška kako je klapa Rišpet veliki favorit Splitskog festivala. Pobjednici ili ne, pjevati na festivalu znak je prestiža za svakog Dalmatinca.

'Pet grand prixa od kad sam u solo karijeri, naravno i s Magazinom sam pjevala skoro na svakom Splitskom, ali od kad sam u solo karijeri ni jedan nisam propustila', kaže slavna Splićanka Jelena Rozga.

Rozga ove godine nije u konkurenciji, ali ima poseban zadatak - polusatni nastup dok se zbrajaju rezultati glasovanja. Zbog toga se vratila u baletne papučice i tjednima vježbala s baletnim ansamblom HNK Split, dok posebne kostime nakon rada u Turskoj sprema domaća dizajnerica Anamarija Asanović.

'Ja sam mislila da će biti puno teže i bolnije, ali dosta sam razgibana nekako i doma se dosta razgibavam, naravno, bilo je na početku bolova, nisam mogla spavati', otkrila je pred kamerama.

Tko je još bio na Splitskom festivalu te što su otkrili pred kamerama Nove TV, pogledajte u prilogu!

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene