Pogađate?

Evo što veže poznate ljepotice - tajna je u imenu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jeste li primijetili ovaj obrazac? One su lijepe, poznate, talentirane... a veže ih jedna stvar!

Izgleda kako je važno znati zvati se KATE! Mnoge poznate dame upravo dijele isto ime, tako da smo pobrojati tko se sve krive iza tog imena i što ono uopće znači. Ime ima korijene u Grčkoj, a zapravo znači 'čista, jasna'.

Pogledaj i ovo Kuća Kate Hudson - 1 Čiji je ljepši? Pogledajte kako su svjetski slavne face ukrasile svoje luksuzne domove za Božić, neki su podigli letvicu za nivo više!

Prva na listi poznatih 'Kate' našla se buduća princeza Kate Middelton koja se udala za princa Williama i čeka svoje prvo dijete. Bit će zanimljivo i konačno saznati koje će ime dati ona i William svojem prvom djetetu.

>> Osmijeh na lice, duge noge, sve veći trbuh: Kate uistinu blista!

Zatim je tu druga poznata Britanka Kate Moss. Slavna manekenka koja je proslavila 90-tih i danas žari i pali modnim pistama, te je zaštitno lice mnogih brendova. Njezino ime često se spominje kao pravi modni uzor.

Zatim je tu Kate Winslet, slavna glumica i Oscarovka kojoj je Titanic promijenio život. U međuvremenu je postala jedna od najcjenjenijih glumica u svijetu, njezin talent se nikada nije vodio u pitanje. Tu je još jedna Britanka Kate Beckinsale, koja je imala niz malih TV uloga. Odlično se snalazi u akcijskim filmovima, a zapaženu ulogu imala je i u nagrađivanom 'Avataru'.

>> Kate Upton: 'Ponosim se svojim grudima'

Lijepa glumica Kate Hudson nije Britanka, no udala se za Britanca, frontmena grupe Muse. Kada ti je mama Goldie Hawn, onda ni uspjeh nije daleko.

Nakon Britanski slijedi jedna seksi Kate, Kate Upton koju obožavaju milijuni diljem svijeta. Mlada ljepotica prvo je očarala muškarce nakon pojavljivanja na naslovnici prestižnog magazin 'Sports Illustrated', a zatim i žene kada se počela pojavljivati u Vogueu. Uskoro će debitirati i kao glumica u filmu s Cameron Diaz.

Tu su još i Kate Walsh, glumica najpoznatija po ulozi u seriji 'Privatna praksa', te Cate Blanchett, lijepa Australka poznata je i po ulogama vilinske kraljice Galadriel u trilogiji 'Gospodar prstenova' i Katharine Hepburn u 'Avijatičaru'.

Iako nisu 'čiste' Kate, na listi se mogu naći i glumica Katie Holmes kao i Katy Perry. Izgleda da je doista važno zvati se Kate! Koja Kate vam je najdraža?

Koja 'Kate' vam je najdraža?

  • Kate Middelton
  • Kate Moss
  • Kate Winslet
  • Kate Beckinsale
  • Kate Hudson
  • Kate Upton
  • Kate Walsh
  • Cate Blanchett

Ukupno glasova:

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene