Tužna sudbina

Jeste li gledali Teletubbiese? Evo što se dogodilo s predivnim poljem i njihovom kućom nakon snimanja!

Teletubbies - 3 Teletubbies - 3 Screenshot 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Teletubbies - 3 Teletubbies - 4 Teletubbies - 2 Teletubbies - 1 Teletubbies - 3 Teletubbies - 2 Teletubbies - 1 Teletubbies - 4 Teletubbies - 3 Teletubbies - 2 +0 Teletubbies - 1 Galerija

Teletubbiesi su mnogima bili najdraža televizijska zabava početkom 2000-ih godina, a evo što se dogodilo prekrasnoj livadi na kojoj su se zabavljali.

Prije više od dva desetljeća Teletubbiesi su bili glavni likovi našeg djetinjstva, a likovi veselih boja od 1997. do 2001. snimili su više od 350 emisija.

Osim samih likova, Po, Laa-Lee, Tinky Winkyja i Dipsyja, jednako poznata bila je i njihova travnata kuća Tubby Land.

Nagnuto travnato brdo koje smo svi poznavali i voljeli nalazilo se u Wimpstone Warwickshireu južnije od Birminghama u Engleskoj i zapravo se nalazilo na privatnom polju.

Turisti koji su htjeli često posjećivati poznati set ove dječje emisije, bez dopuštenja su ulazili u ovaj posjed, a poznato brdo koje je predstavljalo njihovu kućicu nije bilo lako sakriti i ukloniti.

Stoga je vlasnik polja površinu odlučio popuniti vodom, a površina koja je nekad bila prekrivena prekrasnom zelenom travom sad je postala bazen – baš kao i u jednoj epizodi Teletubbiesa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eugene Mccluskey (@eugenemccluskey)

Rosemary, vlasnica polja za medije je rekla: "Imali smo ljude koji preskaču ograde, prelaze stočna polja - to je bila noćna mora za sve. Pod vodom je već desetljeće i vrvi od divljih životinja - to je naš dom i drago nam je vidjeti ga u miru."

Komentirala je kako je ruralno područje sada mirno mjesto gdje stanovnici mogu uživati u mirnom životu što nije bio slučaj kada je tamo bio set.

Podsjetimo, Teletubbiesi su se u Hrvatskoj emitirali početkom 2000-ih godina u jutarnjem terminu, a svojom prepoznatljivom temom i glazbom veselili su mnoštvo djece ispred televizijskih ekrana.

U originalu je to BBC-eva emisija snimljena u Velikoj Britaniji, ali velikom se brzinom proširila i na ostale europske zemlje.

2015. godine, druga produkcija je ponovno pokušala snimati slavnu dječju emisiju, a epizode su bile emitirane i u Hrvatskoj od prosinca 2017. do ožujka 2018. godine.

Likovi Teletubbiesa uvijek su izazivali pitanja zbog njihova spola, a još uvijek se točno ne zna kojeg je spola svatko od njih bio. I dok su većini Dipsy i Tinky Winky predstavljali muški spol zbog hladnijih boja krzna – ljubičaste i zelene, a Po i Laa-Laa ženski zbog crvene i žute, mnogi su govorili da je crvena Po zapravo muško, a mnoge kontroverze davne je 1999. godine izazvao i lik Tinky Winkyja prekriven ljubičastim krznom, a koji je sa sobom uvijek nosio crvenu torbicu.

Tinky Winky je mnoge potaknuo i na sumnje da predstavlja homoseksualnu orijentaciju zbog navedene torbice te ljubičaste boje koja je dio zastave homokseksualne zajednice i oblika trokuta na glavi koji je simbol homoseksualaca.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Franka Batelić, Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) +18 Franka Batelić i Vedran Ćorluka (Foto: Instagram) Celebrity Franka Batelić i Vedran Ćorluka čekaju drugo dijete, pjevačica pokazala trbuščić, a poznato je i kada stiže prinova!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Antonio Asanović Anamarija i Antonio Asanović Ana Zaninović, Anamarija Asanović i Lucija Zaninović Anamarija i Aljoša Asanović +9 Aljoša i Anamarija Asanović - 5 Celebrity Naš mladi nogometaš slika je i preslika oca i bivšeg Vatrenog, a na prvi je pogled jasno zašto mu žene ne mogu odoljeti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene