Severina je dala prvi intervju nakon godinu dana.

Galerija


Severina baš i ne daje često intervjue, pa kada progovori, logično je da svi prenesu što je pjevačica ispričala.

Vezani članci Severina (Foto: Instagram) Severina objavila fotografiju bez trunke šminke dok se vozi autobusom: "Kao da vam je 18 godina" Severina i Igor Kojić (Foto: Instagram) Severina u seksi izdanju čestitala suprugu rođendan: "Anđele moj, hvala ti za sve"

Ovaj je puta uglavnom govorila o svojem albumu, no na kratko se tek osvrnula i na ljubav pa je ljudima koji traže srodnu dušu poručila: ''Prvo nađite sebe, a onda ćete lakše naći i srodnu dušu.''

Severina je ovaj puta otkrila i tajnu svoje sretne veze. ''Ajme sve, ljubav, sloboda, međusobno razumijevanje i poštovanje, iskren odnos, prijateljstvo. Netko tvoj u svim životnim okolnostima. To sam našla u svojem suprugu'', kazala je Severina za Story, a potom odgovorila na pitanje kako održava vatru u braku.

''Mislila sam da će ovo biti lajt intervju, a vidim vi krenuli s vrućim pitanjima. Što da se odgovori, a da se ne ispadne glup? Najbolje mučat'', kroz smijeh je rekla pjevačica.

Obračun naše glumice na Instagramu: ''Neki će do kraja života morati živjeti s činjenicom da je moj puno čvršći i veći''

Rakitićeva supruga pozirala u luksuznom hotelu s predivnim pogledom, no nitko nije gledao plažu

Možda ga ne podnosite, no kad skine majicu, svi su pogledi na njegovu tijelu i tetovažama

Jadranka Kosor objavila novu fotografiju iz prošlosti i pokazala noge: ''Kao Sophia Loren!"

Bila je siromašna striptizeta s nasilnim dečkom, a danas je jedna od najpopularnijih glazbenica