Brešan, Severina, Plenković

Evo koje priče donosi ovotjedna Scena

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ovotjedna Scena donosi mnoge zanimljive teme, među kojima je i intervju s Vinkom Brešanom čiji je film 'Svećenikova djeca' uvršten u konkurenciju najbolje europske komedije.

U kategoriji najbolje europske komedije hrvatski film Svećenikova djeca nominiran je zajedno s filmovima Sve što trebaš je ljubav danske oskarovke Susanne Bier, Putnici ljubavnici Pedra Almodóvara i Dobrodošli, predsjedniče! Riccarda Milanija.

Pogledaj i ovo Severina i Tarik Filipović bliski su prijatelji Tarik Filipović Sevki je rođendan čestitao u svom šaljivom stilu, evo što joj je poručio uz njihovu fotografiju!

Ivana Nanut razgovarala je s Vinkom Brešanom za Scenu Nove TV.

'Vidim ga kao velikog učitelja, a sebe kao lošeg studenta'

Severina se rasplakala na početku koncerta!

Svoju je nagradu sinoć svakako dobila Severina. U prepunoj Spaladium Areni završila je turneju po Hrvatskoj. Emocije na vrhuncu, atmosfera dostojna najvećih glazbenih zvijezda i euforija sa svakom novom pjesmom - potvrda su da je splitska publika jedva dočekala svoju miljenicu.

Daleko od Splita živi Andrej Plenković. Zastupnik HDZ-a u europskom parlamentu jedan je od rijetkih političara kojeg uvažavaju i druge političke opcije. Vole ga i tete iz saborskog restorana, jer im navodno često nosi čokolade iz Francuske i Belgije.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene