Skrili se od svih!

Posljednji vikend kao nevjenčani par! Evo gdje su proteklih dana boravili princ Harry i Meghan

Meghan Markle i Princ Harry (Foto: Getty) - 1 Meghan Markle i Princ Harry (Foto: Getty) - 1 Getty 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i Princ Harry (Foto: Getty) - 7 +0 Meghan Markle i Princ Harry (Foto: Getty) - 1 Galerija

Pred njima je velika kraljevska svadba. Meghan Markle i Princ Harry odlučili su se na privatnost proteklog vikenda.

Princ Harry i Meghan Markle proveli su posljednji vikend kao nevjenčani par u skrivenoj kolibi u Costwoldsu. Odmarali su se u četverosobnoj kolibi, a okruživala ih je šuma koja im je dala i potrebnu privatnost. Zbog njihova dolaska resort u kojem su odsjeli morao je sve potanko pripremiti, pa tako prilagoditi situaciju sigurnosnim izazovima. Stoga su svuda bili postavljeni alarmi i kamere. Priča se kako Meghan obožava otići na tajne i skrivene lokacije i tamo se odmarati u miru.

Pogledaj i ovo Thomas Markle (Foto: Profimedia) Obiteljski problemi Otac Meghan Markle viđen prvi put otkako se njegova kći udala za princa: ''Uvijek ću žaliti što nisam bio tamo''

"Pripreme pred veliki dan za oboje su bile jako stresne, stoga su se odlučili odmoriti i opustiti prije velikog dana. Uživali su u privatnosti, a prostor u kojem su boravili uključuje i veliku kuhinju te blagovaonu, gdje je Meghan mogla kuhati. Inače, bliži se veliki dan svadbe para. Meghan i Harry u subotu će se vjenčati, a Velika Britanija željno iščekuje taj dan. Neki od članova obitelji lijepe glumice ljute se što nisu pozvani na svadbu, pa su je prozvali zbog toga. No pozvani su neki od najpoznatijih političara svijeta. Svadbi bi tako trebali prisustvovati Barack Obama i supruga Michelle, Donald Trump te Theresa May. Na svadbi se očekuje oko 600 uzvanika.

Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Nova TV gledateljima priprema veliki prijenos ovog najiščekivanijeg događanja godine. U posebnoj emisiji, iz kraljevski opremljenog studija, gledatelji će tijekom više od tri sata emisije moći izravno pratiti tijek vjenčanja, atmosferu s lokacije, ali i čuti zanimljive analize gostiju. S njima će u studiju razgovarati voditelji Valentina Baus i Dorijan Elezović kojemu je, nakon vjenčanja princa Williama i Kate, ovo drugo kraljevsko vjenčanje koje će popratiti u voditeljskoj ulozi. S lokacije vjenčanja najsvježije će informacije donositi novinarka Barbara Štrbac, a emisiju će uređivati urednica Ivana Ivančić. Urednica portala Showbizz.hr Mirjana Filipović izvještavat će uživo iz Windsora, gdje će se princ Harry i Meghan Markle zavjetovati na vječnu ljubav. Kao iskusna urednica i novinarka Mirjana će čitateljima uživo približiti atmosferu s jednog od najvažnijih showbizz događaja godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene