"Od ljubavi jače"

Otkrili organizatori: Evo kako je izgledao prvi ples Tije Jurčić i Marija Mamića

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zna se i da su kumovi bili Marko i Višnja Vjetrović te da je haljinu za Tiju radila Matija Vuica. U luskuznom hotelu Tiju je uređivao frizer Zvonimir Franić, a prisutna je bila i šminkerica.

Vikend je protekao u vijestima o svadbi Marija Mamića i Tije Jurčić. Poznato je tako da su na svadbi bile brojne lijepe dame, bolje polovice nogometaša, ali i jedna supruga nogometnog menadžera. Zna se i da su kumovi bili Marko i Višnja Vjetrović te da je haljinu za Tiju radila Matija Vuica. U luskuznom hotelu Tiju je uređivao frizer Zvonimir Franić, a prisutna je bila i šminkerica.

Pogledaj i ovo Treći koncert Aleksandre Prijović u Osijeku - 4 Publika oduševljena Aleksandra Prijović i treću večer zaredom napravila spektakl u Osijeku, na bini joj se pridružila dobro poznata kolegica!

Za zabavu je bila zadužena poznata folk-pjevačica Rada Manojlović, koja je zabavljala okupljeno društvo. Dosad nije bio poznat izgled plesnog podija na kojem je par zaplesao i svoj prvi ples, no fotografija pokazuje da je iznad njih bilo predivno cvijeće, a na podu je bilo ispisano 'od ljubavi jače'.

OVDJE pogledajte snimku kako se Zdravko razuzdao na svadbi.

Naziv je to hita Nedeljka Bajića Baje iz 2014. godine. Kako je izgledala dekoracija, pokazao je tim koji je radio na organizaciji Mamićeve svadbe. "Tu i tamo, usred svakodnevnog života, ljubav nam daje bajku. Čestitamo našim mladencima. Bilo je zadovoljstvo sudjelovati u vašoj bajci! Hvala vam od srca", napisala je na Instagramu ekipa koja je pomogla u organizaciji i dekoraciji svadbe uz fotografiju prvog plesa Marija i Tije.

 

“Once in a while, in a middle of an ordinary life, #love gives us a #fairytale...” Congrats to our #newlyweds Tia & Mario Bilo je zadovoljstvo sudjelovati u Vašoj bajci. Hvala Vam od #odljubavijace #fairytale #wedding #weddingplanning #decoration #flowerpower #bride #beautifulday #mrandmrs #love

A post shared by NTS events (@nts_events) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene