Prisjeća ga se...

Fanovi primijetili kako Ronaldova Georgina emotivno odaje počast preminulom djetetu na obiteljskim fotografijama

Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo - 4 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo - 4 Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo - 4 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo - 6 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo - 5 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo - 3 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo - 2 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo - 1 Georgina Rodriguez - 8 Georgina Rodriguez - 7 Georgina Rodriguez - 6 Georgina Rodriguez - 5 +3 Georgina Rodriguez - 4 Galerija

Svi pričaju o Georgininim objavama u kojima posebnu fotografiju posveti pokojnom novorođenčetu koje je rodila prije dva mjeseca.

Georgina Rodriguez, partnerica jednog od najuspješnijih nogometaša današnjice vratila se regularnom životu nakon potresne vijesti koju su ona i Cristiano Ronaldo objavili sredinom travnja.

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez Proslavila rođendan! Ronaldova Georgina ponosno istaknula svoj omiljeni adut, a onda su pale kritike: "Možeš biti puno otmjenija bez toga"

Georgina je rodila blizance, dječaka i djevojčicu, od kojih dječak, nažalost, nije preživio. Par je tragičnu vijest podijelio na svojim profilima, a nekoliko dana kasnije podijelili su i obiteljsku fotografiju s novorođenom djevojčicom.

Dva mjeseca nakon tragedije, fanovi su primijetili kako Georgina odaje počast pokojnom sinu na svojim objavama na Instagramu.

U proteklih nekoliko dana, obiteljske fotografije s proslava rođendana i slobodnog vremena Georgina je svaku objavu završila fotografijom neba.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Na fotkama neba istaknute su zrake sunca koje prolaze kroz oblake ili puni mjesec koji je obasjao mjesto u kojem je Georgina bila, a svi nagađaju kako se Ronaldova partnerica ovime prisjeća svog preminulog sina.

Nakon tragičnog događaja u njihovoj velikoj obitelji ostala je i velika praznina, a Georgina više nego ikad dijeli zajedničke obiteljske fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Svoje su rođendane nedavno proslavili i Cristianov sin Cristiano Junior te blizanci Mateo i Eva, a fotografije s rođendanskih proslava sretni su roditelji podijelili i na Instagramu.

Posebno emotivnu čestitku Georgina je objavila za rođendan Cristianovog prvog sina.

''Sretan ti današnji dan i život pun prekrasnih trenutaka. Mama, tata i tvoja braća i sestre nastavit će hodati, skijati, letjeti, plivati, jedriti, sanjati, stvarati i uživati s tobom ruku pod ruku. Tako smo ponosni na velikog malog čovjeka koji postaješ! Volimo te beskonačno!'' pisalo je u opisu.

Georgina je Ronaldovu djecu prihvatila kao svoju, a zajedno imaju samo dvije kćeri, Alanu i Bellu Esmeraldu dok je Ronaldu surogat majka rodila troje djece, Cristiana Juniora i blizance Evu i Matea.

  1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Rupert Murdoch i Jerry Hall Rupert Murdoch i Jerry Hall - 7 Rupert Murdoch i Jerry Hall - 6 Rupert Murdoch i Jerry Hall - 5 +13 Rupert Murdoch i Jerry Hall - 4 Celebrity Nagađa se koji je pomalo bizaran razlog razvoda 92-godišnjeg milijardera i bivše manekenke

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Tonči Huljić Hana Huljić i Tonči Huljić - 5 Hana Huljić i Tonči Huljić - 4 Hana Huljić i Tonči Huljić +15 Hana Huljić i Tonči Huljić - 2 Celebrity Hana Huljić tri tjedna prije poroda istaknula trudnički trbuh u bijeloj dugoj haljini, na pozornicu je stala uz oca Tončija

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene