Nestala s estrade

Sjećate se velike teen zvijezde Ivane Brkić i njezinih plesnih hitova? Evo gdje živi i čime se bavi

Ivana Brkić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Ivana Brkić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Brkić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Ivana Brkić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Ivana Brkić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Ivana Brkić s kolegama (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) +0 Ivana Brkić (FOTO: Zeljko Hladika/24sata/PIXSELL) Galerija

Ivana Brkić bila je velika teen zvijezda, a s estrade je nestala preko noći.

Ivana Brkić doslovce je nestala s estrade. Bila je najveća nada domaće glazbene scene, nizala brojne uspjehe, bila uzor mladima, bila je nevjerojatno simpatična i ugodna sugovornica.

Pogledaj i ovo showbuzz A možda su u šumi NAJVEĆI MISTERIJI hrvatske estrade!

Mediji su je obožavali, a na promocije njezinih albuma dolazili su svi važniji ljudi ove zemlje. Jednom joj je zgodom na promociju čak došao i predsjednik Stjepan Mesić.

Ivana Brkić s kolegama (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Ivana Brkić s kolegama (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL)

Ivana nije samo zabljesnula i nestala. Ona se na sceni zadržala neko vrijeme i imala je brojne hitove, no rez da napusti scenu napravljen je toliko naglo da se i danas svi pitaju što se zapravo dogodilo.

Ivana Brkić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Ivana Brkić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL)

Ivana je krenula s dječjim pjesmicama, a potom se okrenula dance pjesmama kojima je uspjela osvojiti i stariju publiku. Karijeru je počela s 12 godina, a sa 16 se odlučila povući. Tada je kao dio Jehovinih svjedoka imala potrebu posvetiti se toj zajednici.

Ivana se danas preziva Mesić. Ne živi više u Hrvatskoj, već u Sloveniji, točnije u Ljubljani. Ivana se udala za Emira, koji je glazbenik. Za njega se zaručila nakon dva mjeseca veze, a već nakon četiri udala. Vjenčali su se prije sedam godina u dvorcu u Mokricama, ali na ceremoniji je navodno bilo jako malo ljudi.

Ivana Brkić (FOTO: Zeljko Hladika/24sata/PIXSELL) Ivana Brkić (FOTO: Zeljko Hladika/24sata/PIXSELL)

Ivana je danas navodno aktivna u zajednici Jehovinih svjedoka, a informacije o njoj nije lako dobiti jer ni na društvenim mrežama ništa ne dijeli s javnosti. Posljednju sliku na Facebooku objavila je prije tri godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene