Jedan od scenarija

Evo kako bi mogla izgledati 2073. godina na Zemlji!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac Tom Cruise prošetao je sinoć crvenim tepihom u Buenos Airesu na premijeri svog najnovijeg filma 'Oblivion'.

Argentinski obožavatelji oduševljeno su pozdravljali svog obožavanog glumca koji je spremno pozirao fotografima na glamuroznom crvenom tepihu.

'Karakter kojeg tumačim je zanimljiv jer je na početku filma on posljednji čovjek na planetu Zemlja kojeg ne želi napustiti jer ga obožava i veoma je vezan za njega. Mogu se poistovjetiti s tim jer je naš planet zaista prekrasno mjesto za život', izjavio je Tom na premijeri filma.

O filmu 'Oblivion'

Riječ je o djelu redatelja Trona i producenata filma Planet majmuna: Postanak!, smještenom u 2073. godinu, nakon što je zemlja uništena invazijom vanzemaljaca.

Pogledaj i ovo Tom Cruise - 6 Hrabrost ili ludost? Možete li pogoditi koji se glumac usudio ovakvo nešto napraviti? Ima 61 godinu, ali od ovakvih vratolomija ne odustaje!

>> 'Htio sam biti svećenik, ali je sudbina odlučila drugačije!'

Na spektakularnoj budućoj Zemlji koja je evoluirala do neprepoznatljivosti konfrontacija jednog čovjeka s prošlošću odvest će ga na put iskupljenja, otkrića i borbe za spas čovječanstva.

Bivši marinac, komandant Jack Harper (Tom Cruise) jedan je od posljednjih ljudi stacioniranih na staroj Zemlji, uništenoj dugogodišnjim ratom protiv Scava. Njegova misija izdvajanja vitalnih resursa se bliži kraju. On patrolira nebom, a otkriće srušenog svemirskog broda s prekrasnom strankinjom pokrenut će niz događaja koji će natjerati sumnju na sve njemu poznato i sudbinu čovječanstva staviti u njegove ruke.

Film 'Oblivion' (Zaborav) sniman je u zapanjujućoj digitalnoj 4K rezoluciji na lokacijama diljem SAD-a i Islanda. Redatelj je Joseph Kosinski, a u glavnim ulogama se pojavljujuu Tom Cruise, Morgan Freeman i prekrasna Olga Kurylenko.

U hrvatska kina 'Oblivion' dolazi u travnju ove godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene