''Duša je tu da joj je lijepo''

Zna se gdje će se Grašo pojaviti prvi put nakon vijesti o vezi s Hanom Huljić, a sprema se ispričati i neke zanimljive detalje o sebi!

Petar Grašo - 6 Petar Grašo - 6 Nova TV 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 6 Petar Grašo - 4 Petar Grašo Petar Grašo Petar Grašo Snimanje spota za pjesmu Neće nas zauvik bit Petar Grašo - 1 Petar Grašo Petar Grašo +0 Petar Grašo Galerija

Poznato je gdje će se Petar Grašo pojaviti prvi put nakon što se doznalo da je u ljubavnoj vezi s Hanom Huljić, o tome dosad nije bio vrlo rječit, no sprema se ispričati neke detalje iz privatnog života.

Izvedbom od koje ćete se naježiti, obradom epskog evergreena "Yesterday", Petar Grašo otvorit će novu sezonu Living Room Acoustica narodnog. Izborom pjesme Grašo je odao počast Beatlesima, a objasnio je zašto je odluka pala baš na tu duši tešku pjesmu.

Pogledaj i ovo Hana Huljić kakvo iznenađenje! Hana Huljić objavila prvu obiteljsku fotografiju s Grašom i malenom Albom pa sve rastopila: "Vrijeme leti, ona već šeta!"

"Duša je tu da joj bude lijepo, a duša je tu da joj ponekad bude teško", poručio je Grašo i naveo da ga za ovu pjesmu veže važan period života, koji ga je odredio kao glazbenika. Za njega nema sumnje da su Beatlesi apsolutno najveći bend svih vremena.

"To svi znaju. Da je pokojni Freddie Mercury živ, vjerujem da bi rekao Beatlesi, Mick Jagger je već rekao da su Beatlesi najveći bend. Zato što se u jednom trenutku dogodi taj netko tko promijeni sve smjerove, probije sve granice. Kao paket, pojava, talent, fenomen, Beatlesi nisu usporedivi s ničim, iako sam ja ogroman ljubitelj Bee Geesa, volim Rolling Stonese, obožavam grupu Queen. Ali Beatlesi su Beatlesi, ostalo su sve grupe, odlične grupe'', objasnio je glazbenik.

Ova izvedba ujedno je najava velike novosti u dnevnom boravku narodnog, u kojemu najveće zvijezde hrvatske glazbene scene više neće obrađivati domaće, nego svjetske hitove.

Petar Grašo svakako je jedna od naših najvećih zvijezda, a u prvoj ovosezonskoj emisiji Living Room Acoustic, koja će se emitirati u četvrtak, 14. listopada, od 18 sati na narodnom i narodni TV-u, ispričat će i neke zanimljive detalje o sebi i svojim planovima.

S nestrpljenjem se iščekuje hoće li se dotaknuti i svoje veze s 14 godina mlađom Hanom Huljić, nakon što se ovaj tjedan doznalo da su par.

O tome zasad nije htio govoriti za medije i samo je kratko prokomentirao da namjerava nastaviti čuvati svoju privatnost, a ni Hana nije bila puno pričljiva o toj temi.

"Još neko vrijeme ne bih davala izjave. Kada se sve malo slegne. Hvala na razumijevanju", kazala je za Večernji list.

Nešto rječitiji bio je njezin otac Tonči, koji je otkrio da on i supruga Vjekoslava odobravaju novog dečka svoje kćeri, koji je inače i njihov dugogodišnji suradnik i prijatelj.

O svemu se oglasio i Petrov otac, ugostitelj i bivši košarkaš Zoran Grašo, koji je također sretan zbog novog para.

Grašo je prije Hane bio 24 godine u vezi s Danijelom Martinović, a za njihov prekid doznalo se u svibnju. Romansu s Hanom navodno je započeo još ovo ljeto, a šuška se i da se ona već uselila u njegov zagrebački stan.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Shannen Doherty (FOTO: Getty) - 2 Beverly Hills 90210 (Foto: Profimedia) Shannen Doherty (Foto: Instagram) Shannen Doherty, Jennie Garth, Gabrielle Carteris and Tori Spelling (Foto: Instagram) +10 Shannen Doherty i Jason Priestly (Foto: Instagram) Celebrity Baš je teško vidjeti nove fotografije zvijezde Beverly Hillsa koja se bori s rakom, prvi put je pokazala kako izgleda bez kose

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene