Što se događa kada temperatura pada na –40°C, kisika je sve manje, a vi se nalazite na najvišoj Zemljinoj točki, okruženi snijegom i strmim liticama?


Rađa se strah, panika, patnja, ali sasvim sigurno, najviše od svega, rađa se želja i volja za preživljavanjem! Jer ništa vas ne može pripremiti na uvjete koji vladaju na nevjerojatnoj visini vrha Mt. Everest.

Najkontroverzniji film ovogodišnjeg festivala u Cannesu - Film LOVE ruši tabue

Vezani članci Scena iz filma Ponos i predrasude Maleno selo digne se na noge kad čuju da u posjet stiže bogati mladić što posebno zainteresira obitelj s četiri kćeri Robin Wright Prošetala se u ležernom izdanju i bez šminke na licu pa pokazala čime je osvojila 18 godina mlađeg supruga

Iako se mnogi iskusni planinari svakodnevno penju na to najopasnije mjesto na Zemlji, prirodu ne možemo predvidjeti. Film EVEREST snimljen je prema zastrašujućoj istinitoj priči o grupi planinara koji su, uslijed opasne snježne oluje, zapeli na tom ledenom vrhu, prepušteni samima sebi.

Glavni glumci u ovom istinski nevjerojatnom pustolovnom trileru su Jake Gyllenhaal, Josh Brolin, Keira Knightley, Sam Worthington, Jason Clarke i Robin Wright, a režiju potpisuje nagrađivani islandski redatelj Baltasar Kormákur.

Dokumentarni film 'Hot Girls Wanted' pokazao pravu stranu amaterske porno industrije

Službeni trailer kao i prvi poster za film možete ekskluzivno pogledajte u nastavku.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook