Preslatka obitelj

Jedna od najljepših žena iskreno je priznala da ona i suprug imaju iste problema kao svaki drugi roditelj

Eva Mendes (Foto: Profimedia) Eva Mendes (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Mendes (Foto: Profimedia) Eva Mendes (Foto: Profimedia) Eva Mendes (Foto: Profimedia) Eva Mendes (Foto: Profimedia) Eva Mendes (Foto: AFP) Ryan i Esmeralda Gosling (Foto: Profimedia) Ryan Gosling (Foto: Profimedia) +0 Eva Mendes i Ryan Gosling (Foto: Profimedia) Galerija

Eva Mendes otkrila je kako se ona i Ryan Gosling nose s roditeljskim ulogama.

Malo više vremena i mira, to su dvije stvari koje brojni roditelji s vremena na vrijeme priželjkuju, pa tako i oni slavni poput glumačko-bračnog para Eve Mendes i Ryana Goslinga.

Pogledaj i ovo Eva Mendes "Mi to ne radimo" Jednu od najljepših žena u javnosti ne viđamo s mužem, a sada je otkrila i zašto ne želi s njim nikamo ići

45-godišnja Eva ispričala je novinarima kako je za jedan samostalni izlazak nje i 38-godišnjeg Ryana potrebno puno priprema, s obzirom na brigu o njihovim kćerkicama, 5-godišnjoj Esmeraldi i 3-godišnjoj Amadi.

Za Access Daily otkrila je kako im najveći problem predstavlja organizacija vremena jer im je potrebno nekoliko dana da angažiraju članove vlastite obitelji za čuvanje djevojčica.

"Morate se pripremiti i biti sigurni da ništa niste zaboravili. Srećom, imamo veliku podršku obitelji. Moji žive ovdje, a njegovi u Kanadi, no kada dođu, uvijek ostaju dugo i mislimo da su jako dobrodošli", izjavila je Eva.

Priznala je i kako oboje ponekad smatraju da je roditeljstvo teško, naročito kada je vrijeme za odlazak na spavanje.

"Teško je, naravno. Ali na kraju dana se samo pogledamo s osjećajem uspjeha. Večeri su malo teže jer Amada ne želi spavati i budi se često tijekom noći", otkrila je glumica.

Kada ne muče muku s uspavljivanjem, Eva i Ryan sve slobodno vrijeme provode u druženju i igri s kćerima, kojima nikada nije dosadno, čemu najbolje svjedoče preslatke fotografije iz njihovih zajedničkih šetnji.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Fadi Fawaz i George Michael (Foto: Profimedia) Fadi Fawaz (Foto: Profimedia) Fadi Fawaz (Foto: Profimedia) Fadi Fawaz i George Michael (Foto: Profimedia) +7 Fadi Fawaz (Foto: Getty Images) Celebrity Ljubavnik preminulog glazbenika danas je beskućnik, živi na ulici i negira da ga je ikad poznavao

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene