Eva Mendes otkrila je kako se ona i Ryan Gosling nose s roditeljskim ulogama.

Galerija


Malo više vremena i mira, to su dvije stvari koje brojni roditelji s vremena na vrijeme priželjkuju, pa tako i oni slavni poput glumačko-bračnog para Eve Mendes i Ryana Goslinga.

Vezani članci Roditeljstvo Roditeljstvo nije za one slabog srca, u galeriji provjerite jeste li spremni Eva Mendes (Foto: Profimedia) Zbog zgodnog supruga i djece povukla se iz javnosti, no ovaj put nije promakla fotografima

45-godišnja Eva ispričala je novinarima kako je za jedan samostalni izlazak nje i 38-godišnjeg Ryana potrebno puno priprema, s obzirom na brigu o njihovim kćerkicama, 5-godišnjoj Esmeraldi i 3-godišnjoj Amadi.

Za Access Daily otkrila je kako im najveći problem predstavlja organizacija vremena jer im je potrebno nekoliko dana da angažiraju članove vlastite obitelji za čuvanje djevojčica.

"Morate se pripremiti i biti sigurni da ništa niste zaboravili. Srećom, imamo veliku podršku obitelji. Moji žive ovdje, a njegovi u Kanadi, no kada dođu, uvijek ostaju dugo i mislimo da su jako dobrodošli", izjavila je Eva.

Priznala je i kako oboje ponekad smatraju da je roditeljstvo teško, naročito kada je vrijeme za odlazak na spavanje.

"Teško je, naravno. Ali na kraju dana se samo pogledamo s osjećajem uspjeha. Večeri su malo teže jer Amada ne želi spavati i budi se često tijekom noći", otkrila je glumica.

Kada ne muče muku s uspavljivanjem, Eva i Ryan sve slobodno vrijeme provode u druženju i igri s kćerima, kojima nikada nije dosadno, čemu najbolje svjedoče preslatke fotografije iz njihovih zajedničkih šetnji.

Ljubavnik preminulog glazbenika danas je beskućnik, živi na ulici i negira da ga je ikad poznavao