Eva Mendes i Ryan Gosling zajedno su od 2011. godine, a lijepa glumica ispričala je kako je prije te veze razmišljala samo o svojoj karijeri.

Galerija


Holivudska glumica Eva Mendes priznala je kako nije ni razmišljala o djeci sve dok nije upoznala svog dugogodišnjeg partnera Ryana Goslinga. 46-godišnja glumica u intervjuu za jedan australski radio je istaknula kako je počela uzimati u obzir veću obitelj tek kada se zaljubila u 39-godišnjeg ljepotana.

Vezani članci In Magazin: Kako izgledaju kuće slavnih Vrtovi, bazeni, teretane na otvorenom - zavirite u luksuzne domove holivudskih zvijezda! Eva Mendes i George Augusto (Foto: Profimedia) Samozatajna latino ljepotica bila je 8 godina u vezi s muškarcem kojeg je javno pokazala dva puta

"Nisam htjela djecu dok se nisam zaljubila u Ryana. Kada sam imala 40 rodila sam prvo dijete, a drugo sam dobila s 42 godine", objasnila je glumica.

Eva Mendes i Ryan Gosling vezu su započeli 2011. godine, nakon što su se upoznali na setu filma "Grijesi očeva". Zajedno su dobili dvije djevojčice, Esmeraldu (6) i Amandu (4), a Eva je odustala od svoje karijere kako bi se posvetila curicama.

Prije nego što je rodila, Eva je u potpunosti bila posvećena karijeri. "Promijenila sam fokus u životu, no sada mislim kako je vrijeme da se vratim glumi", rekla je Mendes. Smatra kako ne želi ništa naglo raditi, ali spremna je za povratak pred kamere.

Mendes i Gosling vrlo su tajnoviti kada je njihov obiteljski život u pitanju, no nekoliko pusta su isticali kako im obiteljski život paše i sretni su. "Roditeljstvo je predivno i ludo", zaključila je Eva. Dodaje kako nije bilo lako, no ona i Ryan sjajno funkcioniraju kao par.

Kao da je nova osoba: Nikad nije bila mršavija, a pobrinula se da joj vitak struk i dekolte svi primijete i komentiraju