Eva Mendes iskreno je priznala kako se želi posvetiti samo djeci, u čemu ima bezuvjetnu podršku supruga Ryana Goslinga te je odlučila napustit svijet glume.

Galerija


Jedna od naljepših žena svijeta, kako je mnogi nazivaju, glumica Eva Mendes posljednjih se nekoliko godina rijetko pojavljuje u javnosti i to iz razloga što se u potpunosti odlučila posvetiti obitelji.

Vezani članci Eva Mendes Ljepotica za kojom mnogi žale: Zbog zgodnog supruga povukla se iz medija i uživa daleko od znatiželjnih pogleda Ryan Gosling Prizor je ovo koji ženska publika dobro pamti, a iako je tijekom života ljubio brojne kolegice, danas je vjeran samo jednoj

44-godišnja glumica sedam je godina u vezi s kolegom glumcem Ryanom Goslingom, s kojim ima dvoje djece, četverogodišnju Esmeraldu i dvogodišnju Amadu.

Eva je o Ryanu i djeci te o karijeri odlučila progovoriti u članku za E!News, u kojem je priznala kako jednostavno ne želi napustiti svoju djecu.

"Opsjednuta sam djecom i ne želim ih napustiti. Tako su malene", priznala je Eva.

Pokušala je postići neku ravnotežu između karijere i obitelji ali to joj zasad nije pošlo za rukom pa se odlučila na neko vrijeme pozdraviti sa svijetom glume.

"Osjećam da nemam uopće ravnotežu. Još uvijek mi je sve novo i sve otkrivam. Imam svoju obitelj i njihovu podršku što je neprocjenjivo jer roditeljstvo nije lagano", otkrila je.

Ryan Gosling i Eva Mendes 2 (Foto: Profimedia)
Ryan Gosling i Eva Mendes 2 (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Podsjetimo Eva Mendes ostvarila je zapažujuće uloge u filmskim hitovima poput "Dana obuke", "Bilo jednom u Meksiku", "Prebrzi i prežestoki" i "Ghost Rider".