Izbjegava i medije

Jedna od najljepših žena na svijetu iskreno priznala zašto se nema namjeru vratiti glumi

Ryan Gosling i Eva Mendes 2 (Foto: Profimedia) Ryan Gosling i Eva Mendes 2 (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ryan Gosling i Eva Mendes 2 (Foto: Profimedia) Eva Mendes (Foto: Profimedia) Ryan Gosling i Eva Mendes (Foto: Getty) Ryan Gosling i Eva Mendes 3 (Foto: Profimedia) Eva Mendes (Foto: Profimedia) +0 Eva Mendes (Foto: Profimedia) Galerija

Eva Mendes iskreno je priznala kako se želi posvetiti samo djeci, u čemu ima bezuvjetnu podršku supruga Ryana Goslinga te je odlučila napustit svijet glume.

Jedna od naljepših žena svijeta, kako je mnogi nazivaju, glumica Eva Mendes posljednjih se nekoliko godina rijetko pojavljuje u javnosti i to iz razloga što se u potpunosti odlučila posvetiti obitelji.

Pogledaj i ovo Ryan Gosling i Eva Mendes - 1 Kako romantično! Zbog njega je napustila uspješnu karijeru i posao, a novim je potezom potvrdila pitanje koje već godinama zanima javnost

44-godišnja glumica sedam je godina u vezi s kolegom glumcem Ryanom Goslingom, s kojim ima dvoje djece, četverogodišnju Esmeraldu i dvogodišnju Amadu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes) on

Eva je o Ryanu i djeci te o karijeri odlučila progovoriti u članku za E!News, u kojem je priznala kako jednostavno ne želi napustiti svoju djecu.

"Opsjednuta sam djecom i ne želim ih napustiti. Tako su malene", priznala je Eva.

Pokušala je postići neku ravnotežu između karijere i obitelji ali to joj zasad nije pošlo za rukom pa se odlučila na neko vrijeme pozdraviti sa svijetom glume.

"Osjećam da nemam uopće ravnotežu. Još uvijek mi je sve novo i sve otkrivam. Imam svoju obitelj i njihovu podršku što je neprocjenjivo jer roditeljstvo nije lagano", otkrila je.

Ryan Gosling i Eva Mendes 2 (Foto: Profimedia) Ryan Gosling i Eva Mendes 2 (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Podsjetimo Eva Mendes ostvarila je zapažujuće uloge u filmskim hitovima poput "Dana obuke", "Bilo jednom u Meksiku", "Prebrzi i prežestoki" i "Ghost Rider".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene