Radi se o 45-godišnjoj glumici Evi Mendes, koja je svoje prvo dijete rodila u 42. godini života.

Galerija


Glumica se u potpunosti posvetila obiteljskom životu.

Vezani članci Eva Mendes (Foto: Profimedia) Izjavila je da ove godine nije bila na plaži, poručili joj da bi ju suprug trebao više izvoditi – njezin odgovor na to sve je ušutkao! Eva Mendes, Ryan Gosling Rijetko pojavljivanje para koji je skupa već 9 godina, skrivaju se od javnosti, a za to imaju dobar razlog

Radi se o 45-godišnjoj glumici Evi Mendes, koja je svoje prvo dijete, kćerkicu Esmeraldu, rodila u 42. godini života. Glumica je uspjela čak 7 mjeseci skrivati trudnoću, što je rijetko kojoj dami u Hollywoodu pošlo za rukom, a dugo je skrivala i drugo blaženo stanje s kćerkicom Amadom.

Naime, glumica se zasitila života u središtu pozornosti još 2011. godine kada je upoznala kolegu Ryana Goslinga. Iako je i ranije skrivala privatni život kao zmija noge, ipak je bila rado viđen gost crvenih tepiha te raznih evenata.

Ryan i ona u 8 zajedničkih godina na crvenom su se tepihu pojavili zajedno svega dva puta, i to dok su promovirali zajednički film "Grijesi očeva". Na setu toga filma su se i upoznali, a i paparazzi imaju prilično puno problema da ih uhvate zajedno u privatnom životu pa su njihove fotografije izrazito rijetke, posebno za holivudske pojmove.

Par se i vjenčao u strogoj tajnosti, no nitko ne zna točno kada i gdje niti što je nosila mladenka, a Eva je odlučila i promijeniti karijeru te se posvetiti vlastitoj modnoj liniji, a ne snimanju novih filmova, u kojima ju više nećemo gledati.

Upravo zato vidjeti zanosnu glumicu u šetnji s kćerkicama sunčanim Los Angelesom bio je praznik za oči, a Eva je još jednom dokazala kako i u ležernom izdanju izgleda nevjerojatno seksi. Iako u petom desetljeću, glumica je i dalje na listama najljepših žena svijeta, i to pri samom vrhu, pa je tijekom karijere snimila i brojne zanosne naslovnice.

Ryan je pravi sretnik, u to nema sumnje!

Gabriela pobijedila u "Plesu sa zvijezdama" pa pohrlila u zagrljaj "pravog" partnera: Tko je on?