Prepoznajete li ju?

FOTO Mala slatkica danas je pravi seks simbol!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna glumica otvorila je profil na Instagramu i sve osvojila prvom fotografijom.

Atraktivna holivudska glumica Eva Mendes jučer se pridružila popularnoj društvenoj mreži Instagram. Svoj debi obilježila je preslatkom fotkom iz djetinjstva, čime je odmah sudjelovala u #ThrowbackThursday tradiciji na toj društvenoj mreži.

Pogledaj i ovo Eva Mendes A, znači, tako... Ljepotica koja se povukla iz javnosti slučajno je potvrdila glasine o kojima se šuškalo već neko vrijeme?

Zgodna mama navršila 41 – I dalje je jedna od najpoželjnijih na svijetu!

Malena Eva na fotki se preslatko smješka, noseći potpuno ružičastu kombinaciju, maramu na glavi te smeđe kaubojke na nogama. Njezina prva fotka na Instagramu pomalo iznenađuje jer je 41-godišnja zvijezda poznata po strogom čuvanju privatnosti.

'Pridružujem se Instagramu kako bih vas obavještavala o novostima iz svoje odjevne linije za New York & Company. Pomislila sam kako je ova fotka odličan izbor za početak. 38 godina poslije i dalje čvrsto vjerujem povratak marama za kosu', našalila se glumica u komentaru uz fotografiju.

Hrabra haljina koja ne oprašta 'viškove' na ženskom tijelu

Glumica, koja s kolegom Ryanom Goslingom ima 6-mjesečnu kćerkicu Esmeraldu, još nije nigdje dala objaviti fotografiju malene djevojčice, a svjetska javnost nada se kako će ju baš Instagram ponukati da to učini.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene