Što starija, to bolja

Tajnovita ljepotica: Prelijepa Latina godinama skriva život od znatiželjne javnosti, posebno dečke i djecu

Eva Mendes (Foto: Profimedia) Eva Mendes (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Mendes (Foto: Profimedia) Eva Mendes (Foto: AFP) Ryan Gosling i Eva Mendes 2 (Foto: Profimedia) Ryan Gosling i Eva Mendes (Foto: Getty) Ryan Gosling i Eva Mendes 3 (Foto: Profimedia) Ryan Gosling i Eva Mendes 4 (Foto: Profimedia) Eva Mendes (Foto: Instagram) Eva Mendes (Foto: Getty Images) Eva Mendes i George Augusto (Foto: Profimedia) Eva Mendes (Foto: Profimedia) +0 Eva Mendes (Foto: AFP) Galerija

Eva Mendes i Ryan Gosling vole se od 2011. godine te imaju dvije kćerkice.

Prelijepa glumica nikada nije voljela medijsku pažnju.

Pogledaj i ovo Ryan Gosling i Eva Mendes - 1 Kako romantično! Zbog njega je napustila uspješnu karijeru i posao, a novim je potezom potvrdila pitanje koje već godinama zanima javnost

Radi se o latini Evi Mendes, koja je svojom ljepotom i gracioznošću osvojila brojna muška, ali i ženska srca. Ipak, njezino je osvojio jedan muškarac, a radi se o glumcu Ryanu Goslingu.

Par je zajedno od rujna 2011. godine, kada su uhvaćeni na romantičnom spoju u Disneylandu, a upoznali su se na setu filma "The Place Beyond the Pines". "Sudbonosno da" izgovorili su u rujnu 2016. godine u strogoj tajnosti. Do dandanas u javnost nije procurila niti jedna fotografija s vjenčanja, baš kao što se saznalo da Eva nosi njihovo prvo dijete tek kad je glumica zakoračila u 7. mjesec trudnoće.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes) on

Par ima dvije kćeri - Esmeraldu rođenu 2014. godine i Amadu koja je na svijet stigla 2016. godine. Također, u ovih 8 zajedničkih godina duo se pojavio zajedno na crvenom tepihu svega nekoliko puta, a vješto se skrivao od paparazza i u slobodno vrijeme.

Prethodno, Ryan je ljubio glumice Sandru Bullock i Rachel McAdams, koja mu je bila partnerica u filmu "Notebook", dok je Eva čak 8 godina provela u vezi s Georgeom Augustom.

Pogađate, ni o vezi s Georgeom ne zna se gotovo ništa, a njihovih zajedničkih fotografija bilo je svega nekoliko tijekom tih godina.

"Puno ljudi ovo ne zna o meni, ali ja obožavam biti kod kuće. Umjesto da se šetam crvenim tepihom, više volim biti sa svojim djevojčicama", otkrila je Eva jednom prilikom u intervjuu za poznati časopis Shape te tako otkrila zašto nikada nije pratnja suprugu na premijerama i dodjelama filmova koje on još uvijek snima, dok se ona povukla iz industrije nakon što je zatrudnjela prvi put.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes) on

Ipak, paparazzi su ju nedavno vidjeli u izlasku s mlađom kćerkicom na benzinskoj postaji, kada je Eva još jednom dokazala da je poput vina - što starija, to bolja. U to se uvjerite u našoj galeriji.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Daniel Radcliffe (Foto: Profimedia) Daniel Radcliffe (Foto: Profimedia) Daniel Radcliffe (Foto: Getty Images) Daniel Radcliffe (Foto: Getty Images) +5 Daniel Radcliffe (Foto: Getty Images) Celebrity Ovako je izgledao nekad, ali slavni Harry Potter danas je muškarac s dugom bradom i kosom  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene