Dobro se skrivala

Samozatajna latino ljepotica bila je 8 godina u vezi s muškarcem kojeg je javno pokazala dva puta

Eva Mendes i George Augusto (Foto: Profimedia) Eva Mendes i George Augusto (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Mendes i George Augusto (Foto: Profimedia) Eva Mendes (Foto: AFP) Eva Mendes (Foto: AFP) Eva Mendes (Foto: Profimedia) Eva Mendes i Ryan Gosling (Foto: Profimedia) Ryan Gosling i Eva Mendes 3 (Foto: Profimedia) Ryan Gosling i Eva Mendes 2 (Foto: Profimedia) Ryan Gosling i Eva Mendes (Foto: Getty) +0 Ryan Gosling i Eva Mendes 4 (Foto: Profimedia) Galerija

Prije nego što je 2011. upoznala Ryana Goslinga, Eva Mendes bila je u vezi s Georgeom Augustom.

Ryan Gosling i Eva Mendes zajedno su od 2011. godine, a imaju i dvije kćeri - Amadu i Esmeraldu.

Pogledaj i ovo Eva Mendes "Mi to ne radimo" Jednu od najljepših žena u javnosti ne viđamo s mužem, a sada je otkrila i zašto ne želi s njim nikamo ići

U rujnu 2011. godine jedan od najljepših holivudskih parova viđen je na romantičnom spoju u Disneylandu, a upoznali su se na setu filma "The Place Beyond the Pines".

Sudbonosno da izgovorili su u rujnu 2016. godine u strogoj tajnosti, a do dandanas u javnost nije procurila niti jedna snimka s vjenčanja, baš kao što se saznalo i kako Eva nosi njihovo prvo dijete tek kad je glumica zakoračila u 7. mjesec trudnoće. I drugu je trudnoću lijepa Latina skrivala duže od ostalih holivudskih dama, a zbog obitelji odrekla se glume te posvetila dizajniranju odjeće.

Također, par se u ovih više od 8 godina tek nekoliko puta pojavio zajedno na crvenom tepihu, i to za vrijeme promoviranja filma koji ih je spojio. Šuškalo se i kako su tijekom godina upali u više bračnih kriza, no ako su one i postojale, uspješno su ih riješili u svoja četiri zida.

I dok Evu više ne možemo zamisliti bez Ryana i obrnuto, Ryan je prethodno ljubio glumice Sandru Bullock i Rachel McAdams, koja mu je bila partnerica u popularnom filmu "Notebook", dok je Eva čak 8 godina provela u vezi s Georgeom Augustom.

Pogađate, ni o njihovoj vezi ne zna se puno, osim da je s peruanskim filmskim producentom ljepotica bila od 2002. do 2011. godine. Ubrzo nakon prekida Eva je imala kratku aferu s kolegom Jasonom Sudeikisom, no niti jedno od njih to nikada nije potvrdilo. Iste godine Eva je upoznala Ryana.

Ipak, na internetu postoje i tvrdnje kako je Eva neko vrijeme varala Ryana s Georgeom, za kojeg je u početku nove romanse smatrala da ju ipak puno bolje razumije. No na istom ćete mjestu pronaći i glasine kako je jednom prilikom ponizila Georgea kada ga je zamolila da pričuva psa njezina novog dečka.

Eva i George također rijetko su se pojavljivali zajedno u javnosti, a jedine fotografije datiraju iz 2009. godine.

To se zove čuvanje intime...
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene