još je više seksi

Tko bi rekao da je navršila 40 godina - evo zašto je volimo!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Eva Longoria je kao vino – s godinama je sve bolja! Skupili smo i neke od njezinih seksi savjeta za bolji život, a zato je i žene vole ;)

Eva Jacqueline Longoria slavna je američka glumica koja je svjetsku slavnu stekla kao Gabrielle Solis u seriji 'Kućanice'. Mnogo puta stekla je naslov najljepše žene na svijetu, a baš kao i Gabi u seriji, Eva je i u stvarnom životu žena sa stavom.

Pogledaj i ovo Eva Longoria - 1 s najdražom osobom Paparazzi glumačku zvijezdu uhvatili nespremnu i bez šminke, ali nakon ovih prizora, svi se slažu oko jedne činjenice!

Slavna je latino diva danas navršila 40. godina, a ljepotica zavodljivih oblina i dalje je predmet maštanja muškaraca diljem svijeta. Neki je obožavaju zbog ženstvenih oblina, drugi zbog neodoljivog šarma, a treći zbog toga što je jedna od hollywoodskih dama bez dlake na jeziku.

Ona je kao vino – s godinama je sve bolja!

Jedan od trenutaka koji mnogi pamte jest izjava da joj je upravo popularna 'brazilska depilacija' promijenila seksualni život.

'Seks je jednostavno bolji. Kad sam prvi put radila 'brazilku', na pola puta nisam više mogla, a onda mi je kozmetičarka naredila da stisnem zube. Nakon toga je sve bilo lakše. Što se češće depilirate, to vam dlake manje rastu. Svakoj ženi preporučujem da to napravi jer muškarci onda postanu nezasitni', savjetovala je svojedobno lijepa glumica.

Mnogi je ipak najviše vole kao svojeglavu Gabriellu iz serije, a ovo su trenuci iz serije kojih se mnogi rado prisjećaju.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sretan rođendan velikoj filmskoj divi i inspiraciji ženama diljem svijeta!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene