Eva Longoria često na Instagramu objavljuje fotografije u badićima, zahvaljujući kojima dobiva niz pohvala na račun izgleda. Ovoga puta javila joj se i Victoria Beckham.

Galerija


Glumica Eva Longoria (46) još je jednom dokazala da joj godine ništa ne mogu, a mnoge je oduševila fotografijom u bijelom badiću koju je objavila na svom Instagramu. Na društvenim mrežama se često hvali svojim toniranim tijelom, a ovoga puta joj se u komentarima javila i Victoria Beckham. "Wow, izgledaš nevjerojatno", napisala je dizajnerica.

Vezani članci Tony Parker - 2 Varao je prekrasnu glumicu, sad se drugi put razvodi, a već se ne odvaja od misteriozne ljepotice Eva Longoria Nakon trudnoće i viška kilograma u rekordnom roku isklesala tijelo, pa rezultate sada ponosno pokazuje

Glumica naporno trenira i pojačala je svoj ritam tijekom pandemije koronavirusa, a otkad je 2018. rodila sina Santiaga blista. Ljepotica od tek 157 centimetara ima kućnu teretanu i obožava raditi razne vježbe na spravama, ali brine i o stanju uma pa meditira i bavi se jogom. Da se naporan trud isplati dokazuje svakom novom objavom u badićima.


Longoria inače nema problema sa samopouzdanjem, često zna objaviti slike u svom prirodnom izdanju te otići do trgovine u ležernom, sportskoj odjeći. Inače, Eva Longoria se proslavila ulogom u seriji "Kućanice", a od 2016. godine je u braku s poduzetnikom Joséom Pepeom Bastonom (52).

Zbog badića za koji nikome nije jasno koja je njegova svrha svi su se okretali za njom, stvarno je neobičan

Kraljica Elizabeta iznenadila posljednjim potezom, četiri dana nakon smrti princa Philipa pokazala svima da kruna ne može čekati