prirodna ljepotica

Eva Longoria pravi je primjer da su godine samo broj! U 47. godini figuru je istaknula u predivnom bijelom badiću

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Eva Longoria često na Instagramu objavljuje fotografije u badićima, zahvaljujući kojima dobiva niz pohvala na račun izgleda. Ovoga puta javila joj se i Victoria Beckham.

Glumica Eva Longoria (46) još je jednom dokazala da joj godine ništa ne mogu, a mnoge je oduševila fotografijom u bijelom badiću koju je objavila na svom Instagramu. Na društvenim mrežama se često hvali svojim toniranim tijelom, a ovoga puta joj se u komentarima javila i Victoria Beckham. "Wow, izgledaš nevjerojatno", napisala je dizajnerica.

Pogledaj i ovo Tyler Christopher i Eva Longoria Tužna vijest Preminuo glumac i bivši muž Eve Longorije, bio je zvijezda sapunica, a imao je samo 50 godina: "Potpuno smo shrvani…"

Glumica naporno trenira i pojačala je svoj ritam tijekom pandemije koronavirusa, a otkad je 2018. rodila sina Santiaga blista. Ljepotica od tek 157 centimetara ima kućnu teretanu i obožava raditi razne vježbe na spravama, ali brine i o stanju uma pa meditira i bavi se jogom. Da se naporan trud isplati dokazuje svakom novom objavom u badićima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria)


Longoria inače nema problema sa samopouzdanjem, često zna objaviti slike u svom prirodnom izdanju te otići do trgovine u ležernom, sportskoj odjeći. Inače, Eva Longoria se proslavila ulogom u seriji "Kućanice", a od 2016. godine je u braku s poduzetnikom Joséom Pepeom Bastonom (52).

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene