44-godišnja latina Eva Longoria često se može vidjeti u opuštenim izdanjima bez šminke, dok je na crvenim tepisima uvijek glamurozna.

Galerija


44-godišnja glumica i producentica Eva Longoria očarava ljepotom na svakom crvenom tepihu, naslovnici i u sličnim situacijama.

Vezani članci Gwyneth Paltrow (Foto: Profimedia) Slavna plavuša kraljica je crvenih tepiha, a sad se pokazala u izdanju u kakvom je inače ne viđamo Sharon Stone (Foto: Profimedia) KVIZ: Pokušajte prepoznati slavne osobe bez šminke i glamura, tko vas je najviše iznenadio?

Ipak, zanosna latina ne pati od toga da u privatnom životu bude baš uvijek besprijekorno sređena te se nimalo ne boji pokazati svoje pravo lice bez trunke šminke ili neopranu kosu.

Eva ima i te sreće da i u takvim trenucima izgleda fantastično, pa nas njezina hrabrost koju nemaju baš sve holivudske dame nimalo ne čudi.

Drugim riječima, dok se neke njezine kolegice užasavaju same pomisli da se u takvim "kućnim izdanjima" pojave negdje gdje postoji velika šansa da će ih uhvatiti paparazzi, Eva je više puta uhvaćena upravo tako.

U našoj se galeriji uvjerite postoji li velika razlika između glamuroznih i opuštenijih izdanja zvijezde serije "Očajne kućanice", a danas uspješne producentice latino sapunica.

Situacije koje bi najradije zaboravili: Pogledajte najneugodnije trenutke poznatih koje su snimile kamere

Glumci iz serije Na granici rješavaju kviz kakav nisu mogli ni zamisliti!