nema dalje

Imamo najgolišavije izdanje na Eurosongu u Torinu: Vatrena Španjolka na pozornici je otkrila stražnjicu!

Chanel, Španjolska - 4 Chanel, Španjolska - 4 Pixsell 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Chanel, Španjolska - 1 Chanel, Španjolska - 2 Chanel, Španjolska - 3 Chanel, Španjolska - 4 Chanel, Španjolska - 5 Chanel, Španjolska - 6 Chanel, Španjolska - 7 Chanel, Španjolska - 8 Chanel, Španjolska - 9 Chanel, Španjolska - 10 +2 Chanel, Španjolska - 11 Galerija

Španjolsku je na Eurosongu predstavila pjevačica Chanel s pjesmom "SloMo", a njezin nastup jedan je od najvatrenijih ove godine.

Predstavnica Španjolske ne Eurosongu, pjevačica Chanel, svojim nastupom u finalu ugrijala je atmosferu u dvorani PalaOlimpico u Torinu.

Pogledaj i ovo Jacques Houdek za njega nema iznenađenja Jacques Houdek zadnji je izborio Hrvatskoj finale Eurosonga, a evo što smatra da je problem: "To uvijek izostane kod hrvatskih izvođača"

S pjesmom "SloMo" nastupila je 10. po redu, a u finale se plasirala izravno, jer je Španjolska dio takozvane velike petorke, uz Italiju, Veliku Britaniju, Njemačku i Francusku, a radi se o zemljama koje imaju izravan plasman u finale natjecanja.

Atraktivna Španjolka nastupila je u seksi kostimu s tangama koji je otkrio cijelu njezinu stražnjicu, a pozornicu je zapalila i svojim plesnim pokretima.

Chanel se uoči finala na kladionicama našla na visokom petom mjestu, a njezina pjesma je i jedna od najgledanijih na YouTubeu među ovogodišnjim eurovizijskim predstavnicima.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač proslava zaruka - 7 +0 Sonja Kovač proslava zaruka - 5 Celebrity Sonja Kovač otkrila grudi u topiću za koji kaže da će biti ljetni hit, ali ne sviđa se svima: ''Malo je degutantno...''

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Gračan Danijela Gračan Danijela Gračan Danijela Gračan (Foto: Josipš Čekada) +7 Danijela Gračan (Foto: Josipš Čekada) Nekad i sad Jedina Hrvatica koja je proglašena najljepšom na svijetu 33 godine nakon izbora izgleda kao da nije ostarjela ni dana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene