Bradata žena

Tko je zapravo pobjednik Eurosonga?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Dan nakon pobjede na Eurosongu svi komentiraju samo jednu stvar – Tko je bradati Austrijanac?!

Tomas Neuwirth rođeni je Austrijanac koji je sinoć promijenio povijest svojom pobjedom na Eurosongu s pjesmom 'Rise Like a Phoenix'.

Pogledaj i ovo Verka Serduchka - 2 Neponovljivi! Ovo je šest nastupa koji će uvijek ostati upisani u povijest Eurovizije: Neki su tjerali na suze od smijeha, a neki strah u kosti!

Europa je odlučila - Bradata žena odnijela pobjedu na Eurosongu!

Da je drugačiji od drugih, Tom je shvatio od malih nogu. Diskriminirali su ga zbog izgleda, a on se odlučio boriti protiv mržnje i biti svoj. Postao je prepoznatljiv u javnosti kao 'žena s bradom', a 'biti svoj' sada mu se i višestruko isplatilo.

Tom je i prije dvije godine pokušao izboriti plasman na Eurosongu, ali nije mu to pošlo za rukom. Inače, studirao je modni dizajn, pjevao je čak i u boy bendu, a sudjelovao je i u reality showu gdje se predstavio u javnosti pod imenom Conchita Wurst - poručio je kako to umjetničko ime zapravo znači 'svejedno'. 

'Možda jednom i skinem periku i ostavim je kući, ali to neće biti tako brzo. Moja misija bit će završena kada prestanu polemike oko toga koga smijemo voljeti, a koga ne', rekao je te nakon pobjede zaključio: 'Ova noć je posvećena svima koji vjeruju u budućnost mira i slobode. Svi smo jedno. Nezaustavljivi smo!'

I dok su Rusi htjeli bojkotirati Conchitu, ni austrijska javnost nije joj bila naklonjena - Neki su tvrdili kako je sramota da 'takva osoba predstavlja Austriju', no sada nakon pobjede priča je vjerojatno drugačije.

Što vi kažete na kontroverznog pjevača?
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene