Mnogi je smatraju jednom od najljepših i najseksepilnijih glumica današnjice – Angelina Jolie to uistinu i je!


A Angelinu je komplimentima obasipao i njezin glumački kolega iz filma 'Taking Lives', 42-godišnji Ethan Hawke.

Vezani članci Val Kilmer - 3 Teška bolest ga je promijenila, a sad je progovorio o neuzvraćenoj ljubavi prema glumačkoj zvijezdi Princ George, princeza Charlotte Imaju milijarde dolara: Oni su djeca poznatih roditelja i najbogatiji su na svijetu

Glumac je u intervjuu za 'Bravo's Watch What Happens Next' priznao kako je najbolji filmski poljubac imao upravo s Angelinom Jolie.

>>> Ovako je pozirala prije 12 godina - I slika ide na aukciju!

'Uz dužno poštovanje, moj najbolji filmski poljubac bio je s Angelinom Jolie!', rekao je Ethan.

Voditelj Andy Cohen htio je izvući neke detalje, pa ga je priupitao što mu je tako posebno bilo, 'mekane usnice' ili 'znanje s jezikom'.

'Što da kažem? Zašto je Wolfgang Amadeus Mozart genije? Angelina Jolie je rođena da muškarcima pomuti razum, da ih učini slabima. A kada te poljubi, jednostavno ne znaš više kako se zoveš', iskreno je rekao Hawke.

Angelina i Hawke su glumili u filmskom hitu iz 2004. godine, psihološkom trileru'Taking Lives'.

Jolie je tumačila ulogu FBI agentice koja pokušava uhvatiti serijskog ubojicu, dok je Hawke tumačio svjedoka u jednom od ubojstava. Nakon snimanja jako, jako vrućih scena seksa između Jolie i Hawkea krenule su glasine kako su bili nešto više od glumačkih kolega. Nikad ni Jolie ni Hawke to nisu pretjerano komentirali. Ethan je tada bio u braku s Umom Thurman, s kojom ima kćerku Mayui sina Levona.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook