Priznali zahvate

Jedni su se malo 'popravljali', a drugi bili na 'remontu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brojne svjetske zvijezde često pribjegavaju estetskoj kirurgiji, a za njima ne zaostaju ni naše poznate face koje u stopu prate trendove ma kakvi oni bili.

Estetski zahvati nekad su bili tabu tema, no zahvaljujući domaćim zvijezdama koje su o njima otvoreno progovorile, više to nisu. Danas se puno ljudi odlučuje reći što su na sebi 'popravljali', ali i upozoravaju na neke negativne strane svojih odluka. Donosimo vam neke od domaćih celebrityja koji su se uljepšali uz pomoć stručnih ruku.

Ivana Banfić

Pogledaj i ovo Maja Šuput zauzela i zavodljivu pozu Šuput u badiću za kakav treba hrabrosti pokazala da je itekako spremna za ljeto: "Kao božica!"

Naša kolumnistica, i prva žena koja je javno priznala da je operirala grudi bila je Ivana Banfić. Sredinom devedesetih, kada je Ivana bila najveća dance zvijezda, odlučila se Ivana dodati ono što priroda nije dala. Prije više od dvije godine, silikonske implatante je izvadila i odmah ih zamijenila novima. Danas joj je žao što se uopće odlučila na ugradnju silikona, jer su joj smetali, posebno u trudnoći.

Maja Šuput

Kao što je Ivana priznala ugradnju grudi, tako je i Maja Šuput. Uvijek iskrena i otvorena Maja, prije više od 10 godina odlučila se povećati grudi. Priznala je odmah, jer joj je bilo, kaže, smiješno lagati o nečemu tako očiglednom. Grudi prije operacije, kaže, skoro da nije niti imala. Nakon toga, jednom je povećala usnice hilajuronskom kiselinom, a nakon toga, na taj se potez više nije odlučila, već je ostala na prirodnoj varijanti.

Neven Ciganović

Popularni 'candyman' uljepšavao je svoje lice nekoliko puta. Dvaput je operirao nos, silikonom povećavao usnice te pojačavao jagodice i bradu. Iz usnica je dio silikona izvadio, a otad izgleda puno ljepše i prirodnije. I dok je lice 'radio' par puta, tijelo nije dirao. Stasiti Neven dodatno se trenira u teretani, i izgleda odlično.

Nikolina Ristović

Iako Nikolina nikad nije otkrila što je sve 'popravila', priznala je da je operacija bilo. Nikolina je, navodno, nekoliko puta operirala nos. Stručnjaci je često navode kao pozitivan primjer. Nikolina nikad nije pretjerala pa izgleda lijepo i prirodno.

Nina Morić

S druge strane, slavna hrvatska manekenka pretjerala je i nekoliko puta išla pod nož. Svemu je kumovao loš brak sa Fabriziom Corronom, koji joj je nabio komplekse pa se predivna Nina iz krivih razloga odlučila mijenjati nešto što zaista nije bilo potrebno. Posljednjih godina ne posjećuje estetske kirurge. Odlučila je stati s operacijama jer ne želi izgledati, kako kaže, kao lutka. Dobra odluka!
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene