Karantena čuda čini

Sijeda kosa i brada potpuno su transformirale ovog zavodnika, rijetki su prepoznali o kojem je ljepotanu zapravo riječ

Eric Dane i Rebecca Gayheart (FOTO: Getty) Eric Dane i Rebecca Gayheart (FOTO: Getty) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Eric Dane i Rebecca Gayheart (FOTO: Getty) +0 Eric Dane i Rebecca Gayheart (FOTO: Getty) Galerija

Čini se kako je glumac Eric Dane ovih dana odlučio zapustiti imidž šarmantnog zavodnika.

Američki glumac i miljenik žena, najpoznatiji po ulozi liječnika Marka Sloana, 47-godišnji Eric Dane prije dvije se godine razveo od supruge Rebecce Gayheart, a sada je viđen u izlasku s glumicom Kimberly DeJesus koja je u braku s igračem bejzbola Davidom DeJesusom.

Pogledaj i ovo showbuzz Imao je 52 godine Policija pronašla tijelo glumca u stanu, morali su provaliti nakon što se danima nikome nije javljao

Njegove obožavateljice dodatno je iznenadio njegov izgled. Sijeda kosa i brada te pokoji kilogram viška učinili su da izgleda dosta starije od 39-godišnje Kimberly, koja u njegovu društvu nije skidala osmijeh s lica. Baš kao i većina njegovih holivudskih kolega, i Eric vrijeme provodi u izolaciji, a čini se da mu nije dosadno. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eric Dane (@realericdane) on

Eric i Rebecca odlučili su 2018. godine da je njihovu braku nakon 14 godina došao kraj, no službeno se još uvijek nisu razveli. Zajedno imaju dvoje djece, 9-godišnju Billie Beatrice i 8-godišnju Georgiju Geraldine.

"Nakon 14 godina koje smo proveli zajedno, odlučili smo da je prekid braka najbolja odluka za našu obitelj. Ostat ćemo u prijateljskim odnosima i zajedno odgajati naše predivne djevojčice jer su nam one najvažnije na svijetu", izjavili su prije dvije godine.

Inače, Rebecca je nedavno od suda dobila upozorenje da hitno dostavi sve dokumente potrebne za razvod ili se njihov slučaj još neće moći završiti i dobit će kaznu za odugovlačenje procesa.

U originalnom zahtjevu za razvod Rebecca je tražila zajedničko fizičko i zakonsko skrbništvo nad djecom, a tražila je i plaćanje alimentacije.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Donatella Versace (Foto: Profimedia) Donatella Versace (Foto: Instagram) Donatella Versace i Irina Shayk (Foto: Profimedia) Donatella Versace (Foto: AFP) +1 Donatella Versace (Foto: Profimedia) Celebrity Danas ju zbog unakaženog lica zovu kraljicom plastike, a bila je prirodna ljepotica kojoj se svijet divio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene