Enrique Iglesias i Anna Kournikova (Foto: Anthony Harvey/Press Association/PIXSELL)
Enrique Iglesias i Anna Kournikova (Foto: Anthony Harvey/Press Association/PIXSELL) Foto: Anthony Harvey/Press Association/PIXSELL

Poznati pjevač Enrique Iglesias i njegova dugogodišnja djevojka Anna Kournikova proširili su svoju obitelj za dva nova člana.


Slavna 36-godišnja tenisačica Anna Kournikova i poznati, šest godina stariji pjevač Enrique Iglesias postali su roditelji.

Vezani članci Anna Kournikova Nekad je bila najpoznatija tenisačica, ali svi ju prate zbog braka s latino-zavodnikom Enrique Iglesias Latino zavodnik objavio preslatki video nedavno rođene kćeri i rastopio srca fanova i kolega

Cijelu trudnoću su držali su u tajnosti, no, kako piše TMZ, ovog vikenda na svijet su došli njihovi blizanci, sin Nicholas i kći Lucy.

Par je u vezi od 2011,. kada su se upoznali na snimanju njegova spota za pjesmu 'Escape'. Svoju vezu su oduvijek držali što dalje od očiju javnosti, a njihova zadnja zajednička fotografija stara je više od godinu dana. Stoga ne čudi da je i informacija o trudnoći bila cijelo vrijeme strogo čuvana tajna. 

 

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

 

A post shared by Anna Аня (@annakournikova) on