obiteljski izlazak

Kći Enisa Bešlagića izrasla je u pravu ljepoticu, a pažnju je krala i supruga glumca, koju ne viđamo često!

Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 2 Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 2 Matija Habljak/Pixsell 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 4 Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 1 Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 3 Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 2 Enis Bešlagić (FOTO: Instagram) Enis Bešlagić (FOTO: Marko Prpic/PIXSELL) Enis Bešlagić (Foto: Dnevnik.hr) 50. rođendan Nine Badrić 50. rođendan Nine Badrić 50. rođendan Nine Badrić - 3 +9 50. rođendan Nine Badrić - 4 Galerija

Enis Bešlagić na veliku proslavu 50. rođendana Nine Badrić stigao je sa suprugom Sabinom i kćeri Asjom.

Glumac Enis Bešlagić pojavio se na proslavi 50. rođendana Nine Badrić, a sa sobom je poveo lijepu suprugu Sabinu i kćer Asju, koje nemamo često priliku vidjeti u javnosti.

Pogledaj i ovo Enis i Sabina Bešlagić kakva ljepotica! Samozatajna supruga Enisa Bešlagića ukrala je pažnju u zajedničkom izlasku, a zaljubljeni glumac nije je puštao od sebe

Sve troje se pojavilo u elegantnim kombinacijama; Enis u crnom odijelu, Sabina u dugoj zlatnoj haljini, a Asja u kratkoj zelenoj haljini s jednim otkrivenim ramenom. Dobro raspoloženi pozirali su sa slavljenicom, koja je blistala u kratkoj haljini s neobičnim detaljem.

Enisa i Ninu veže dugogodišnje prijateljstvo, a pjevačica je bliska i s glumčevom kćeri, koja je odrasla u pravu ljepoticu. Nina je putem društvenih mreža bila otkrila da joj se Asja prije desetak godina pridružila na pozornici u Sarajevu. 

"Bila je to ljubav na prvi pogled. Najprije mi je ukrala mikrofon a onda i srce. Ja sam rekla dobro večer Sarajevo, a Asja doblo mece Zabrege", napisala je Nina jednom prilikom uz njihovu zajedničku fotografiju koju je objavila na Instagramu. 

Neka od poznatih lica koja su se također našla na proslavi bila su Jelena Rozga, Petar Grašo, Snježana Schillinger i Marija Husar, a slavlje se nastavilo do dugo u noć.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga i Petar Grašo Jelena Rozga i Nina Badrić Petar Grašo Petar Grašo i Nina Badrić +19 Petar Grašo i Nina Badrić Celebrity Grašo na rođendanu Nine Badrić tulumario bez supruge Hane, pogledajte u čijem se društvu zabavljao!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić +14 Franka Batelić Celebrity Franka u badiću pokazala poveći trudnički trbuh: ''Ako mi još koja trudnica kaže da je nosila stare traperice...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene