Enis Bešlagić kazao je kako bi mogla izgledati situacija u BiH nakon izbora.

Galerija


Enis Bešlagić već duže vrijeme upozorava na lošu političku situaciju u Bosni i Hercegovini. Poput mnogih i on je bio željan promjena no čini se da ih, prema njegovoj objavi, neće biti skoro.

Vezani članci Automobil s porukama ispred zgrade u kojoj je ured kancelarke Merkel Automobilom udario u ogradu zgrade u kojoj je kancelarka Merkel trebala raspravljati o produženju lockdowna Koronavirus, ilustracija U Bosni i Hercegovini preminulo još 66 ljudi, potvrđeno 547 novih slučajeva zaraze

Naime, Bešlagić je na društvenim mrežama objavio fotografiju Angele Merkel te napisao ''Izabrali su tebe u BiH. Pobijedila si. Stižu ti građani BiH, a ostaju predsjednici bez zuba i glasači kojima je dobro već 30 godina''.

Enis Bešlagić (FOTO: Marko Prpic/PIXSELL)
Enis Bešlagić (FOTO: Marko Prpic/PIXSELL)

Iz njegove objave lako se može zaključiti kako glumac smatra da se loša situacija nastavlja te kako će mnogi iz njegove zemlje donijeti odluku otići u zemlju gdje je život bolji. Ostane li u BiH situacija kakva je bila do sada mogao bi se dogoditi egzodus građana u Njemačku, kazao je Enis ovom objavom.

Komentara ispod njegove objave nema jer ih je glumac isključio.