nisu se uspjeli sakriti

Pobjegli su od znatiželjnih pogleda na našu obalu, njihova ljubav je bila na klimavim nogama do nedavno zbog njegovog nesmotrenog poteza

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jack Grealish i Sasha Attwood pomirili su se malo prije početka Eura 2020. na kojem ga je manekenka bodrila s tribina.

Engleski nogometaš Jack Grealish (25) odmara na našoj obali s djevojkom, manekenkom Sashom Attwood (25). 

Par boravi u Dubrovniku koji mnoge svjetske zvijezde odabiru za svoje ljetovanje. Jack i Sasha su snimljeni kako uživaju dok se sunčaju na ležaljkama i jedu voćnu salatu te ispijaju koktele. 

Nakon toga su se odlučili okupati u moru. Kako pišu britanski mediji, Grealish i Attwood su obnovili svoju vezu prošlog mjeseca, malo prije Eura 2020. na kojem je engleska reprezentacija u finalu izgubila od Talijana. Manekenka je bodrila svog dragog na tribinama s ostalim djevojkama i suprugama nogometaša. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sasha Rebecca (@sasha__rebecca)

Inače, Jack i Sasha se znaju još od tinejdžerskih dana i išli su skupa u školu u Solihullu. Ranije su pauzirali svoju vezu zbog nekih problema o kojima se malo zna budući da nogometaš krije svoj privatan život. 

"Jack i Sasha su imali nekih neslaganja, no sada opet imaju čvrst odnos i na pravom su putu. On želi nju maknuti od medijske pozornosti, a osjeća da ga ona uvijek spušta na zemlju. Jack smatra da je bolje da fanovi misli da je slobodan, no Sasha je navijala za njega tijekom Eura. Ona je njegovo tajno oružje izvan terena i poduprijet će ga bez obzira na sve. Jako su bliski", ispričao je izvor za The Sun.

Veza manekenke i nogometaša vjerojatno je bila na kušnji jer su ranije ove godine engleski mediji pisali da se on upucavao zvijezdi realityja "Love Island" Nataliji Zoppi preko Instagrama. 

Natalia je ispričala da joj je Grealish poslao poruku, a njezin partner Hass Saleh je o tome progovorio u videu na TikToku. "Kad misliš da dan ne može biti čudniji, najbolji igrač u Premier ligi pokušava zavesti moju djevojku", istaknuo je.

Jackovi prijatelji su rekli da je on samo lajkao Natalijine fotografije te je ostao posvećen i odan svojoj djevojci Sashi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jack Grealish (@jackgrealish)

Grealish i Attwood, koja je svojedobno sudjelovala u showu "Love Island", ne dijele zajedničke slike na Instagramu, no ona je je stavila nekoliko objava s odmora u Dubrovnika, iako nije otkrila lokaciju pratiteljima kojih ima više od 45.0000. 

Nogometaš, kojeg prati više od tri milijuna ljudi, prije dolaska na Jadran uživao je prije toga u Grčkoj s nekoliko kolega iz engleske nogometne reprezentacije.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Mena Suvari (Foto: AFP) Mena Suvari (Foto: AFP) Mena Suvari (Foto: AFP) Mena Suvari (Foto: AFP) +2 Mena Suvari (Foto: AFP) Zanimljivosti Njezina gola fotka na krevetu punom ružinih latica danas je kultna, no iza kulisa događale su se gnjusne stvari

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene