Gotovo tjedan dana nakon što se udala za Nenada Tatarinova, Maja Šuput svojim je gostima i onima koji su sudjelovali u realizaciji njezina vjenčanja zahvalila na svemu što su učinili za njih.

Galerija


Maja Šuput prošle je subote izrekla sudbonosno da Nenadu Tatarinovu, a dojmove još skuplja. 

Vezani članci Marija Šekerija (Foto: Screenshot Nova TV) Samouvjereno je stala pred žiri u zlatnoj haljini i pokazala što zna, a već ima i genijalno umjetničko ime! Zbor Supertalent, Maja Šuput i Davor Bilman (Foto: Screenshot Nova TV) Neočekivana Majina izjava: Rekla Davoru da je bezosjećajni ćelavac, pogledajte njegovu reakciju!

Na Instagramu je podijelila svaki detalj svoga vjenčanja, a ovoaj je put zahvalila svima koji su sudjelovali u realizciji i koji su bili uz njih. 

''S laganim odmakom želimo se od najvećeg srca zahvaliti apsolutno svima koji su bili dio naše ljubavne priče. I naravno, hvala mom tati, koji je s ekipom anđela zaustavio kišu baš u subotu da mu se kćer uda i pustio je tek u 21.40 kad smo mi debelo plasali u ovom šatoru'', napisala je. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sa laganim odmakom zelimo se od najveceg srca zahvaliti apsolutno svima koji su bili dio nase ljubavne price 🙌🙌🙌 Za pocetak hvala dizajnerima mojih haljina @leilou_by_alex , @markogrubnic i @matijavuica 👰 Hvala @fest.eventi sto su napravili spektakularni stakleni sator po mjeri , @ballroomcroatia na najljepsem uredjenju na svijetu, od ceremonije do unutrasnjosti satora, @martina.tomcic , Vesku Vuckovicu sa bendom, tamburasima Maredo te genijalnim @jurki.dj & @dadoo.dj za glazbeni dio, @ingomol.production sto je sve to tehnicki odradila da se svi cuju i vide, za najsladji dio @magnoliaslastice , torta je bila savrsena, @pirotehnika_jorge za spektakl na nebu, @meneghetti_istra sto su bili savsreno diskretni , genijalni domacini i sto su nas pustili da divljamo do ponedjeljka 🙈, svim nasim prijateljima koji su doletjeli sa svih strana svijeta, rodbini koja je sad puno veca , kumovima @lana.g.c i @aregelmann1979 na bezuvijetnoj podrsci i pomoci i naravno hvala mom tati koji je s ekipom Andjela 😇 zaustavio kisu bas u subotu , da mu se kcer uda 💍 i pustio je tek u 21 40 kad smo mi debelo plasali u ovom satoru 💃🏼🕺🏻💃🏼🕺🏻

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Maja je na vjenčanju promijenila tri haljine, onu najbitniju za nju je napravio najbolji prijatelj Marko Grubnić.

Svadba je bila na istarskom imanju, a Maja je neke od najljepših trenutaka otkrila u videu koji je također podijelila na Instagramu. 

Svijet je mislio da niti jedna žena neće moći dostojno zamijeniti Monicu Bellucci, a onda se pojavila ona