Dejan Lovren svoju je objavu posvetio svojoj majci.

Galerija


Dejan Lovren mnoge je raznježio svojom fotografijom na Instagramu. Riječ je o slici staroj 28 godina, iz vremena kada je slavni nogometaš bio maleno dijete.

Vezani članci Dejan Lovren (Foto: Instagram) Dejan Lovren nedavno je proslavio 30. rođendan, a sad je pokazao čime se tom prigodom počastio! Dejan Lovren (Foto: Instagram) Lovren otkrio svoj isklesani torzo, ali i misteriozno napomenuo kako na jahti "putuje prema..."

Dejan je ovom objavom htio pokazati majci koliko mu je stalo do nje, pa je tako uz fotografiju napisao i dirljiv tekst te tako mnoge ganuo.

''E, moja majko, ovo je bilo 1990. godine u Kraljevoj Sutjesci. Znam da se bolje sjećaš nego ja, naravno. Želim ti zahvaliti na svemu, znam da ti nije bilo lako, prošla si kroz pakao, ali si bezbroj puta dokazala koliko si jaka žena. Možda ja i brat Davor nismo previše rječiti kad je u pitanju ljubav, ali, eto, znaj da te volimo zauvijek. Nadam se da si ipak ponosnija na mene jer ipak držiš budućeg srebrnog u naručju'', stoji u objavi Dejana Lovrena.

Fotografija je u samo pola dana prikupila čak 85 tisuća lajkova.

 

Dirljiva priča Ane Mari i Dina: Borba mlade obitelji kojoj pomaže cijela Hrvatska

 

Bila je prijateljica vlasnika Leicestera: U stravičnoj nesreći poginula je i lijepa misica

Ella Dvornik otvoreno o predrasudama: ''I nije laž da sam narkomanka''