Bojana Gregorić Vejzović bratu je čestitala rođendan predivnom posvetom, na njezine riječi nitko nije ostao ravnodušan.

Galerija


Jedna od naših najomiljenijih glumica zadnjom objavom koju je podijelila na Instagramu dirnula je sve koji su je pročitali. Naime, Bojana Gregorić Vejzović bratu je čestitala rođendan predivnom posvetom.

Vezani članci Instagram kopije (Foto: Instagram/insta_repeat) Smrt originalnosti: Na Instagramu žele pokazati koliko su posebni pa ispadaju obične kopije Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) I mi bismo se hvalili: Domaća glumica i u 47. godini ima trbušnjake na kojoj bi joj pozavidjele i puno mlađe

''Dijete sam rastavljenih roditelja. Iako sam imala sreću da su starci ostali u dobrim odnosima te je tata bio dio mojeg odrastanja, moj 11 godina stariji brat Tomislav uvelike je preuzeo brigu u svakodnevici koja je tražila prisutnost sada, odmah i ovdje. Od vođenja u vrtić, pisanja zadaća i pokoje čvrge jer mi je matematika bila muka, što on kao budući dipl. ing. elektrotehnike nije mogao shvatiti, zbog čega mi je i dodijelio nadimak kmet. Od brige jesam li i koliko pojela za doručak, vožnji biciklom, vođenja u park, nagledao su kung-fu filmova zbog mene. Nebrojeno puta dojurio je i donio mi stvari koje sam zaboravila za trening... U disko sam prvi puta išla u njegovoj pratnji, vodio me na prvi koncert u životu Spandau ballet, kada me nosio na leđima. Nema riječi kojima bih opisala njegovu požrtvovnost i ljubav. Stara slika za starca... ma ne, ne da se fotkat baš i odbija mreže.... kmet! Sretan ti rođendan, brate'', napisala je.

A ako je suditi prema komentarima, na njezine riječi nitko nije ostao ravnodušan.