Kako dirljivo!

Emotivna objava Bojane Gregorić: ''Dijete sam rastavljenih roditelja, ali on je uvelike preuzeo brigu o mojoj svakodnevici''

Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) Galerija

Bojana Gregorić Vejzović bratu je čestitala rođendan predivnom posvetom, na njezine riječi nitko nije ostao ravnodušan.

Jedna od naših najomiljenijih glumica zadnjom objavom koju je podijelila na Instagramu dirnula je sve koji su je pročitali. Naime, Bojana Gregorić Vejzović bratu je čestitala rođendan predivnom posvetom.

 

A post shared by Bojana Gregoric Vejzovic (@bojana.g.v) on

Pogledaj i ovo Bojana Gregorić Vejzović već gradi i karijeru! Sin Bojane Gregorić napunio je 18 godina, ponosna mama to nije propustila obilježiti: "Ja sam na rubu suza!"

''Dijete sam rastavljenih roditelja. Iako sam imala sreću da su starci ostali u dobrim odnosima te je tata bio dio mojeg odrastanja, moj 11 godina stariji brat Tomislav uvelike je preuzeo brigu u svakodnevici koja je tražila prisutnost sada, odmah i ovdje. Od vođenja u vrtić, pisanja zadaća i pokoje čvrge jer mi je matematika bila muka, što on kao budući dipl. ing. elektrotehnike nije mogao shvatiti, zbog čega mi je i dodijelio nadimak kmet. Od brige jesam li i koliko pojela za doručak, vožnji biciklom, vođenja u park, nagledao su kung-fu filmova zbog mene. Nebrojeno puta dojurio je i donio mi stvari koje sam zaboravila za trening... U disko sam prvi puta išla u njegovoj pratnji, vodio me na prvi koncert u životu Spandau ballet, kada me nosio na leđima. Nema riječi kojima bih opisala njegovu požrtvovnost i ljubav. Stara slika za starca... ma ne, ne da se fotkat baš i odbija mreže.... kmet! Sretan ti rođendan, brate'', napisala je.

A ako je suditi prema komentarima, na njezine riječi nitko nije ostao ravnodušan. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene