Zvijezda serije 'Shameless' otvoreno progovorila o temi seksa u Hollywoodu te priznala bi li ikada spavala s nekim za ulogu.


Emmy Rossum razgovarala je s Larryjem Kingom o temi seksa u Hollywoodu. Glumica koja je srca obožavatelja osvojila u seriji 'Shameless', izjavila da joj je zbog mnogo producenata ponekad znalo biti neugodno na setu.

Vezani članci Larry King Od političara do holivudskih zvijezda: Odradio je više od 50.000 intervjua, a zbog karijere je promijenio i svoje ime Larry King Bio je jedan od najvećih televizijskih voditelja na svijetu: Legendarni Larry King preminuo je u 88. godini

Priznala je da nikada ne bi spavala ni sa kime kako bi dobila određenu ulogu, no svjesna je toga da tako nerijetko funkcioniraju stvari u Hollywoodu.

'Kada ljudi kažu da se sve vrti oko seksa imaju pravo. Zna se dogoditi da mi netko tu i tamo namigne s nekom skrivenom namjerom, ali ja onda ne reagiram na to. Nikada se nisam našla u poziciji da netko od mene očekuje da napravim nešto kak bi mi dali ulogu. Imam žensku agenticu koja pazi na mene, ali tu je i moja obitelj koja mi je oduvijek bila velika podrška', izjavila je glumica.

Finale 'Besramnika' šokiralo i same glumce serije!

Larryja je zanimalo i njezino mišljenje kada je u pitanju Kim Kardashian nanaslovnici Paper magazina ili to što se Madonna skinula gola u dobi od 56 godina.

'I ja sam se skinula gola iako ne baš na taj način. Golotinja je dio umjetnosti kada je prikazana na takav način. Ja sam svoje tijelo pokazala u seriji 'Shameless', ali mislim da je to bio dio slanja neke poruke', rekla je Emmy.

'Ne volim kada je seks prikazan na neki glamurozan način. Na mnogim reklamama i filmovima seks je dosta neprirodan, ja volim kada je to sve bez šminke i bez namještanja', dodala je.

Slavna glumica trenutno promovira svoj novi film 'Comet'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook