Emmanuel Macron i supruga Brigitte opustili su se na izletu brodom prije njegovih važnih sastanaka.

Galerija


Francuski predsjednik Emmanuel Macron i njegova 66-godišnja supruga Brigitte otputili su se na zajednički izlet gumenim gliserom na jugu Francuske, pri čemu je 41-godišnji državnik pokazao zavidnu ljetnu liniju i top formu, samo dan prije sastanka s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom koji također često voli pokazivati svoje mišiće. 

Emmanuel i Brigitte sunčali su se na pramcu glisera, a on je pokazao i umijeće vožnje jet-skija. Čini se kako je Emmanuel pronašao sjajan način punjenja baterija za važne susrete s liderima najutjecanijih zemalja svijetu na G7 summitu koji je bio održan u francuskom gradu Biarritzu. Supružnici se na izletu nisu mogli opustiti u potpunoj privatnosti jer su im društvo pravili članovi osiguranja.

Emmanuel je za tu priliku bio odjeven samo u kratke hlače, a Brigitte u laganu bijelu košulju, dok je pogled sakrila iza crnih sunčanih naočala. 

Emmanuel je upoznao Brigitte u srednjoj školi gdje mu je ona bila profesorica i već je sa samo 17 godina znao da će se njome oženiti. Godinu dana kasnije, kada je navršio 18 godina, započeli su vezu.

Ona se 2006. godine razvela od tadašnjeg supruga Andréa-Louisa Auzièrea s kojim ima troje djece, danas 44-godišnjeg sina Sebastiena, 42-godišnji kći Laurence i 35-godišnju kći Tiphaine. 

Ponosna mama Nives objavila Oliverovu fotku i sve raznježila: "Baš me briga za cijeli svijet"