Nije bilo lako

VIDEO Oglasila se o skandalu s golim fotkama: 'Bila sam bijesna!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zvijezda filmova o Harryju Potteru progovorila je o prijetnjama nepostojećim golim fotkama.

UN-ova ambasadorica dobre volje za ravnopravnost spolova, britanska glumica Emma Watson, u Facebookovom sjedištu u Londonu odgovarala je na pitanja fanova o svojoj kampanji 'He for She' kojom promiče jednakost i prava žena.

Pogledaj i ovo Severina i zbor udruge Domino - 8 "Oj momačka zemljo mila" Severina sa zborom izvela feminističku verziju "Lijepe naše", poslušajte kako zvuči: "Pjevamo glasno za sve žene!"

Oglasila se nakon tračeva: Je li u vezi s princem?

24-godišnja glumica prisjetila se i glasina koje su navodile kako internetom kruže njene golišave fotografije. Zanimljivo, glasine su se pojavile odmah nakon njenog govora u Ujedinjenim narodima o ženskim pravima.

'Odmah sam znala da je sve čime prijete izmišljotina. Znala sam da fotografije ne postoje, ali cijela priča uzrujala je i mene i moje bližnje, posebno mog brata. Ovo je stvarna prijetnja, žene se s ovakvim situacijama susreću svakodnevno', izjavila je mlada glumica koja o svom neugodnom iskustvu priča bez dlake na jeziku.

 

'Bila sam bijesna, toliko me to razljutilo! I tada sam pomislila da upravo zbog takvih situacija trebam činiti sve što je u mojoj moći kako bih promicala ravnopravnost i prava žena. Ako ništa drugo, time su me pokušali zaustaviti, ali postigli su upravo suprotno', poručila je Emma.

Emma Watson 'izgubila' stražnji dio haljine

Lijepa glumica, koja gradi besprijekornu karijeru na taj je način obilježila Međunarodni dan žena.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene