Emma Watson prekinula s dugogodišnjim dečkom.


Emma Watson i njezin dugogodišnji dečko William Adamowicz više nisu zajedno. Par je prekinuo jer Emma nije imala vremena za njega zbog svog pretrpanog rasporeda, piše Mirror.

Gola leđa i duboki dekolte: 23-godišnjakinja u centru pažnje!

Vezani članci Emma Watson (Foto: Profimedia) Otkrili tko je misteriozni mladić kojeg je ljubila proslavljena glumica, upoznala ga je i s roditeljima Emma Watson (Foto: Profimedia) Svjetsku slavu stekla je sa samo 11 godina, zbog jedne uloge više nikad ne mora raditi ako ne želi

Šuškalo se daje razlog prekidu Willove fotografija koju je objavio njegov prijatelj na Facebooku. Na tim fotografijama Will sjedi za stolom, ispred njega su bijeli zamotuljci, a po cijelom stolu je bijeli prah. Iako izgleda kao droga, Will je rekao da to nije to na što su svi pomislili. Fotografija je odmah uklonjena sa Facebook profila Willova prijatelja.

Ipak, to nije bio razlog zašto su Emma i Will prekinuli. Navodno se par ne viđa nekoliko mjeseci, a Emmin glasnogovornik tu je informaciju i potvrdio.

Emma izbjegava javno govoriti o svom ljubavnom životu i izjavila je da smatra da se muškarci boje njezine slave te da se boje razgovarati s njom. Sigurno je jedno, pred vratima Emme Watson zasigurno se stvorio red onih koji su željni zauzeti Willovo mjesto.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook