Pukla ljubav

Ema prekinula s dečkom - Nije imala vremena za njega!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Emma Watson prekinula s dugogodišnjim dečkom.

Emma Watson i njezin dugogodišnji dečko William Adamowicz više nisu zajedno. Par je prekinuo jer Emma nije imala vremena za njega zbog svog pretrpanog rasporeda, piše Mirror.

Pogledaj i ovo Emma Watson i Tom Felton (Foto: Instagram) Ovo je rijetkost! Bivšu dječju zvijezdu nismo navikli gledati u tijesnom badiću, a čini se da paparazze ni ovaj put nije očekivala!

Gola leđa i duboki dekolte: 23-godišnjakinja u centru pažnje!

Šuškalo se daje razlog prekidu Willove fotografija koju je objavio njegov prijatelj na Facebooku. Na tim fotografijama Will sjedi za stolom, ispred njega su bijeli zamotuljci, a po cijelom stolu je bijeli prah. Iako izgleda kao droga, Will je rekao da to nije to na što su svi pomislili. Fotografija je odmah uklonjena sa Facebook profila Willova prijatelja.

Ipak, to nije bio razlog zašto su Emma i Will prekinuli. Navodno se par ne viđa nekoliko mjeseci, a Emmin glasnogovornik tu je informaciju i potvrdio.

Emma izbjegava javno govoriti o svom ljubavnom životu i izjavila je da smatra da se muškarci boje njezine slave te da se boje razgovarati s njom. Sigurno je jedno, pred vratima Emme Watson zasigurno se stvorio red onih koji su željni zauzeti Willovo mjesto.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene