Mnogi zavide mladoj Emmi Watson, ali i ona ima svojih problema. Poznata glumica ima problema s ljubomorom.


Emma Watson proslavila se ulogom Hermione u serijalu o Harryju Potteru. No, nakon toga njezina je glumačka karijera malo usporila. Iako je imala uspješne uloge, priznaje da nije baš zadovoljna svojim glumačkim uspjehom.

'Njih dvoje su trebali završiti zajedno!'

Vezani članci Emma Watson (Foto: Profimedia) Svjetsku slavu stekla je sa samo 11 godina, zbog jedne uloge više nikad ne mora raditi ako ne želi Film Male žene Priča o četiri mlade žene: Trudna je snimala film koji je u utrci za Oscara, a to nitko sa seta nije znao

'Postoji puno glumica koje su se u zadnjih nekoliko godine uzdigle i puno toga postigle. Ljubomorna sam na sve njih', priznaje Emma.
Odrastajući okružena svijetlima reflektora i pred očima javnosti Emma je trebala u kratkom roku naučiti kako balansirati između privatnog života i njezinog života Hermione Granger, piše Eonline.

'Sjećam se jednog intervjua s Elizabeth Taylor u kojem je izjavila da je njezin prvi poljubav bio na setu. To me jako pogodilo. Mislim da treba biti jako oprezan jer sam se dugo bojala da bi tako mogla i ja završiti. Da se neka tako važna stvar dogodi i meni, ali dok glumim nekog drugog. Ne želim da moja iskustva proživljavaju likovi koje glumim', objasnila je mlada glumica.

No, uspjela je sačuvati svoj život. Pohađala je Brown University i Oxford University. Imala je i kratke veze, a nedavno je viđena s Mattom Janneyem na zajedničkom odmoru na Karibima.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook